Επιτέλους εκπτώσεις: Τα 5 ρούχα και αξεσουάρ που επιβάλλεται να πάρουμε τώρα για τα παιδιά

Πώς και πώς τις περιμέναμε αυτές τις εκπτώσεις, προκειμένου να ανεφοδιάσουμε τις γκαρνταρόμπες των παιδιών (μα και τις δικές μας) με νέα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία -να σας προτείνουμε κάτι έξυπνο;- αφού είμαστε ήδη στα μισά του καλοκαιριού, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι καλοκαιρινά…

Παρακάτω σας προτείνουμε 5 “κομμάτια” τα οποία τώρα είναι η περίοδος που αξίζει να αγοράσετε για τα παιδιά:

Μπουφάν

Ένα καλό μπουφάν στη μισή τιμή από αυτή που θα δίνατε τον χειμώνα είναι μάλλον είναι μάλλον η πιο έξυπνη αγορά που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή. Ξεχωρίσαμε αυτό το υπέροχο μπουφάν για αγόρια στην Aloutte, με τιμή 43 ευρώ (από 86 ευρώ).

Μπότες

Μπότες καλοκαιριάτικο; θα αναρωτηθεί κανείς. Κι όμως! Τον χειμώνα που θα ψάχνετε παπούτσια και θα είναι πανάκριβα ή που απλά δεν θα προλαβαίνετε να πάτε στα μαγαζιά, θα νιώθετε τρομερή ευγνωμοσύνη που στη ντουλάπα του παιδιού σας περιμένει ένα τέλειο ζευγάρι μπότες, όπως αυτό που βρήκαμε στα Crocodilino και μάλιστα σε σούπερ χαμηλή τιμή: 36,50 ευρώ (από 73 ευρώ). Είναι δερμάτινες, από την Conguitos, με αντιολισθητική σόλα, άνετες και μαλακές.

Φορέματα

Επειδή ένα φόρεμα δεν είναι ποτέ αρκετό, η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για να αποκτήσει το κορίτσι μας μερικά παραπάνω, σε πολύ πιο χαμηλές τιμές. Στα DPAM η συλλογή με τα φορέματα μας έκλεψε την καρδιά -οι δε τιμές τους; Άπαιχτες! (Τα φορέματα της φωτογραφίας είναι στα 10 και 12 ευρώ, με έκπτωση 70%!)

Πυτζάμες

Καλοκαιρινές ή χειμωνιάτικες, οι πυτζάμες είναι από τα είδη που χρειάζονται κάθε νέα σεζόν τα παιδιά μας και από αυτά που πρέπει να έχουμε σε αφθονία, για να αλλάζουν τακτικά. Επίσης, οι καλής ποιότητας πυτζάμες αποτελούν μία προσιτή πολυτέλεια, για να απολαμβάνουν τα παιδιά τον ύπνο του “καλυμμένα” με υλικά απαλά που επιτρέπουν στο δέρμα τους να αναπνέει καλά, οπότε οι εκπτώσεις αποτελούν ιδανική αποχή για να αγοράσουμε καλής ποιότητας πυτζάμες σε χαμηλότερες τιμές. Ξεχωρίζουμε, αυτές του Petit Bateau, τις οποίες θα βρείτε σε έκπτωση έως 50% (ενδεικτικά, αυτές τις φωτογραφίες κοστίζουν 16 ευρώ τόσο οι χειμωνιάτικες όσο και οι καλοκαιρινές).

Χαριτωμένα αξεσουάρ

Καταλαβαίνετε τι εννοούμε: Όλα αυτά τα γλυκούλικα κοκαλάκια, τσαντάκια, καπελάκια, τα οποία είναι πολύ πιθανό το παιδί να φορέσει ΜΙΑ μόνο φορά και για τον λόγο αυτόν πραγματικά είναι κρίμα να τα πληρώνει κανείς πανάκριβα. Στα H&M βρήκαμε τεράστια ποικιλία που τα πιο τέλεια αξεσουάρ για αγόρια και κορίτσια, στις πιο χαμηλές τιμές (Τσαντάκι φλαμίνγκο 6,99 ευρώ -από 17,99 ευρώ, κοκαλάκια 1,99 ευρώ -από 4,99 ευρώ, παπιγιόν 4,99 ευρώ -από 9,99 ευρώ).