Επιχείρηση Απόκριες: Φέτος γιορτάζουμε με τους ήρωες της Playmobil THE MOVIE

Από τη μέρα που τα παιδιά μου παρακολούθησαν την ταινία «Playmobil THE MOVIE» δεν έχουν σταματήσει να μου μιλούν γι’αυτή! Ανέκαθεν ήταν λάτρεις των Playmobil, αλλά η ταινία και δη οι πρωταγωνιστές της, ο Del, ο Rex και η Maria, τα ενθουσίασαν με αποτέλεσμα τώρα να αναζητούμε και τις αντίστοιχες στολές για να ντυθούν τις Απόκριες.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τον ενθουσιασμό τους, όταν τους ανακοίνωσα πως οι αγαπημένοι τους πρωταγωνιστές βρίσκονται αυτές τις μέρες στο AVENUE!

Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλης της οικογένειας, ο μαγικός κόσμος των Playmobil THE MOVIE περιμένει τα παιδιά για να συναντήσουν τον περιπετειώδη Del με την κατακόκκινη καντίνα του, τη γενναία Maria και τον ατρόμητο πράκτορα Rex.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί τους, να μπουν στην καντίνα του Del και να συμμετέχουν σε υπέροχες, διαδραστικές περιπέτειες!

Αν και τα δικά σας παιδιά ανυπομονούν να γνωρίσουν τους φοβερούς ήρωες του Playmobil THE MOVIE και να φωτογραφηθούν μαζί τους, ο Del, ο Rex και η Maria μας δίνουν ραντεβού για ξέφρενο παιχνίδι στις  14, 15/02 και 21, 22/02.

Και εμείς οι γονείς, όμως, επ’ευκαιρίας και των εκπτώσεων, έχουμε αυτές τις μέρες την ευκαιρία να κάνουμε τα ψώνια μας στο AVENUE, όπου βρίσκουμε ορισμένες εξαιρετικές προσφορές στα αγαπημένα μας brands αλλά και τα ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους μας, εν όψει Αγίου Βαλτεντίνου.

Το AVENUE γίνεται τις φετινές Απόκριες ο αγαπημένος μας οικογενειακός προορισμός για παιχνίδι, βόλτα, καφέ και χαλάρωση!

Μάθετε περισσότερα για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις και το πρόγραμμα με τους ήρωες Playmobil THE MOVIE εδώ.