«Έβαλα ασπίδα το σώμα μου στο παιδί»: Η 40χρονη μητέρα περιγράφει το τροχαίο σοκ στον Κηφισό

Η οδηγός του αυτοκινήτου που ανετράπη το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) στο σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο και περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα.

Η 40χρονη μητέρα, που επέβαινε στο αμάξι με το 2,5 ετών παιδί της, συγκλονίζει με την περιγραφή της μέσα από το Αττικό: «Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν στη μεσαία λωρίδα και στην αριστερή ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο το οποίο ήθελε να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του και ήρθε και έπεσε σε εμένα και εκεί έγινε το ατύχημα και έφερε τούμπες το αυτοκίνητο».

Προσευχόμουν να γίνει καλά το παιδί μου και έλεγα “να γίνει καλά το παιδί και πάρε εμένα”. Ο θεός βοήθησε και δεν πεθάναμε».

Στη συνέχεια η γυναίκα περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές, όταν προσπαθούσε να σώσει το παιδί της: «Ήθελα να καλύψω με το σώμα μου το παιδί. Έβαλα ασπίδα το σώμα μου μην χτυπήσει το παιδί. Γι΄ αυτό χτύπησε όλη μου η πλάτη και το κεφάλι. Προσευχόμουν να γίνει καλά το παιδί μου και έλεγα “να γίνει καλά το παιδί και πάρε εμένα”. Ο θεός βοήθησε και δεν πεθάναμε».

Η Τροχαία κάνει έκκληση για να βρεθεί το λευκό σεντάν που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα και όποιος γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με το τμήμα του Πειραιά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Την 12.09.2022 και περί ώρα 15:50΄, επί της Λ. Κηφισού (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά), στο ύψος της οδού Π.Ράλλη (αερογέφυρα), περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο Ι.Χ.Ε. αυτ/το εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας διαπερνώντας τα υφιστάμενα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν η οδηγός του, καθώς και ανήλικο τέκνο της το οποίο επέβαινε στο όχημα.

Επειδή από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα: 210–4139263, 210-4139264, 210-4139270.

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώ

Διαβάστε επίσης:

Οι δάσκαλοι ανησυχούν για διασπορά στα σχολεία και απαιτούν δωρεάν self test

“Ο πατέρας με χτυπά από τα 5. Η μητέρα δεν έκανε τίποτα. Χτυπά και την 4χρονη αδερφή μου” – Σοκάρει η 17χρονη

“Έβαλε το χέρι στην πρίζα, ήταν ξυπόλητο….Δεν το πρόλαβα…”: Το μοιραίο παιχνίδι του μωρού με το εντομοαπωθητικό