Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η υιοθεσία του παιδιού μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα – Έχω πολύ θυμό»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση Top Girls, στο θέατρο Πόρτα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Marie Claire, στο πλαίσιο της οποίας μίλησε, πέρα από τα επαγγελματικά της νέα, και για την προσωπική της ζωή.

Όλοι θυμόμαστε, και τη θαυμάσαμε γι’αυτό, ότι η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της υιοθέτησαν πριν από έναν χρόνο ένα αγοράκι, το οποίο μάλιστα βάφτισαν Μάριο. Αυτό είναι το δεύτερο παιδάκι για το αγαπημένο ζευγάρι, αφού έχουν έναν ακόμα βιολογικό γιο, το Δημήτρη.

Στη συνέντευξή της στο Maria Claire, ωστόσο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έναν χρόνο μετά, η διαδικασία της υιοθεσίας του παιδιού δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί πλήρως, παρόλο που αυτό ζει εδώ και τρία χρόνια μαζί της και με ολόκληρη την οικογένειά τους. Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί… Αν δεν έχει η ολοκληρωθεί η υιοθεσία ενός παιδιού, ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά και έχω πολύ θυμό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ρομαντικοί και θέλουμε να μιλάμε για όσα κάνουμε. Το είπα αφού είχαν περάσει δύο χρόνια, γιατί ήλπιζα ότι όλο αυτό το πράγμα θα μπορούσε να επηρεάσει κι άλλους ανθρώπους και να… Επηρέασε δυο άτομα κι αυτό ήταν πολύ θετικό, αλλά εμάς, μας κούρασε, μας ενόχλησε και τελικά ένιωσα ότι έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένειά μου. Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου.”

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μίλησε επίσης για τον σύζυγό της, τον οποίο αποκάλεσε στήριγμά της:

Τα λόγια της για το στήριγμά της, τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, είναι τρυφερά και το μήνυμα ξεκάθαρο. “Πρόσφατα σε μια συνέντευξή μου, μιλώντας για την ισότητα παρεξηγήθηκα. Έχω ανάγκη τον σύντροφό μου, να με στηρίξει και να νιώσω κι ευάλωτη, και ότι έχω ανάγκη την βοήθειά του… Για ποια ισότητα μιλάμε;”