Φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να τα κάνουμε όλα… λάθος;

Φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να τα κάνουμε όλα... λάθος;

Ας έχουμε ένα καλοκαίρι φέτος χωρίς ταμπέλες. Δεν θα είναι ένα ’80s καλοκαίρι ή ένα καλοκαίρι με λίστες πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε.

Δεν θα έιναι ένα καλοκαίρι χωρίς οθόνες ή ανέμελο. Και ξέρετε γιατί; Γιατί κάθε χρόνο το καλοκαίρι μου μπαίνει με αυτές τις υψηλές προσδοκίες.

Όλοι πρόκειται να κάνουμε όλα αυτά. Και τότε, όταν ένα καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, είμαστε απογοητευμένοι από τον εαυτό μας, επειδή κάποια δεν τα κάναμε.

Ακόμη κι αν ορισμένα που βάλαμε ως στόχο τα πετύχαμε, είναι σχεδόν αδύνατο να τα κάνουμε όλα. Και αν δεν τα κάνουμε όλα αυτά, η ενοχή του γονιού... στοιχειώνει.

Έτσι λοιπόν, αγαπητές μαμάδες, μπαμπάδες, φέτος ας τα κάνουμε όλα λάθος. Χωρίς ταμπέλες, χωρίς ενοχή.

Σίγουρα, κάποιες μέρες θα κάνουμε πικ νικ ή θα πάμε στην πισίνα, αλλά κάποιες μέρες θα μείνουμε να αποχαυνωθούμε στην οθόνη.

Και κάποιες άλλες μέρες θα παίξουμε έξω, θα λερωθούμε, θα γίνουμε μούσκεμα με το νερό. Αλλά και κάποιες άλλες θα μείνουμε στο σπίτι, καθαροί.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ψήσουμε στον κήπο κάποιες μέρες και κάποιες άλλες θα φάμε βαρετά λαχανικά. 

Θα σκαρφαλώσουμε στα δέντρα, θα κάνουμε ποδήλατο, θα παίξουμε βιντεοπαιχνίδια. Τα παιδιά θα φάνε ό,τι τους αρέσει, θα πέσουν, θα γδαρθούν και θα τρελάνουν τα ηλεκτρονικά.

Δεν υπάρχει καλοκαίρι από τα παλιά ή ένα τέλεια στιλιζαρισμένο καλοκαίρι όπως βλέπουμε στο Pinterest. Είμαστε όλοι, εμείς, μαζί σαν οικογένεια. 

Χωρίς ταμπέλες, χωρίς προσδοκίες, χωρίες ενοχές…

Σε ελεύθερη απόδοση από το Her View From Home

Διαβάστε επίσης:

O Γιάννης Παπαμιχαήλ έγινε 53 και ανέβασε φωτογραφία από τα πρώτα του γενέθλια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σάλος στην Πάτρα: Πα-τέρας ξυλοκόπησε την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το χέρι

Η νεώτερη τραγουδίστρια της Όπερας στον κόσμο είναι μόλις 10 ετών: Συγκλονίζει η ιστορία της ζωής της!