Φως στο Τούνελ: Δύο σκοτεινές υποθέσεις ερευνά απόψε η Αγγελική Νικολούλη

Φως στο Τούνελ

Το τραγικό τέλος ενός φοιτητή μέσα στο σπίτι του…

Απόψε στις 23:20 στο MEGA, η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη ξετυλίγει δύο σκοτεινές υποθέσεις που κρύβουν μέσα τους ανατριχιαστικά και ανεξήγητα μυστικά.

Η Πρώτη Υπόθεση: Το Θρίλερ που Κόβει την Ανάσα

Το πρώτο μέρος της εκπομπής αποκαλύπτει ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα. Το τραγικό τέλος ενός φοιτητή μέσα στο σπίτι του και τα ορφανά αποτυπώματα δείχνουν την ύπαρξη ενός εγκλήματος. Τα ανατριχιαστικά μηνύματα που αφήνει πίσω της η υπόθεση συνθέτουν ένα παζλ μυστηρίου. Μαύρα κεριά, ρούνοι και η πεντάλφα δίνουν μια σκοτεινή διάσταση στην υπόθεση. Η μαρτυρία – «χαστούκι» από τη φίλη του δείχνει τον τρόπο με τον οποίο επικίνδυνες ομάδες παρασύρουν ευαίσθητα παιδιά σε έναν σκοτεινό κόσμο. Η εκπομπή αναζητά απαντήσεις σε αυτήν τη συγκλονιστική υπόθεση, ρίχνοντας φως σε έναν κόσμο που συχνά παραμερίζεται.

Η Δεύτερη Υπόθεση: Η Εξαφάνιση από την Αθήνα

Η δεύτερη υπόθεση προκαλεί ανατριχίλα με την ιστορία ενός παιδιού που εξαφανίζεται στην καρδιά της Αθήνας. “Άνοιξε η γη και τον κατάπιε”, όπως λένε. Η απόλυση και τα χτυπήματα της μοίρας σημαδεύουν τη ζωή του, καθώς η βασανιστική αναμονή για ένα σημάδι ζωής διαρκεί.