Φωτεινή Αθερίδου: “Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα”

Η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έκανε παραδοσιακό γάμο, αλλά και στην απόφασή της να βαφτίσει τον γιο της σε πισίνα.

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

Η Φωτεινή Αθερίδου εξηγεί γιατί βάφτισε τον γιο της σε πισίνα

Η Φωτεινή Αθερίδου είπε επίσης: «Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ίδιας εκπομπής ο σύζυγός της  δήλωσε: «Κάναμε αυτό που μας άρεσε… Αφού είχε νερό η πισίνα (είναι εντάξει). Το απόλαυσε το παιδί».

Η εντελώς διαφορετική βάφτιση του γιου της Φωτεινής Αθερίδου

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της πλέον Κωνσταντίνος Μαγκλάρας επέλεξαν έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο για να βαφτίσουν τον μονάκριβο γιο τους, Θοδωρή.  καθώς φάσισαν να τον βαφτίσουν… μέσα στην πισίνα του κτήματος. Ο παπάς διάβασε όλα τα λόγια, η νονά ήταν δίπλα του και ο μικρός Θοδωρής έκανε μπλουμ στην πισίνα με το μαγιό του.

αθεριδου

Ένα μυστήριο βάφτισης που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί

αθεριδου

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ

Διαβάστε επίσης:

«Του δώσαμε σπρέι αλλά δεν τον βοήθησε»: Θρήνος για τον 14χρονο που “εσβησε” από βρογχικό άσθμα – Γιατί καθυστερεί η ταφή του;

ΔΕΝ θα παγώσει το κοκαλάκι τους: Το ποσό που πήραν οι δήμοι για να ανάβουν τα καλοριφέρ