Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο απίθανος λόγος που έχει ασφαλίσει τον γιο του στη Γαλλία

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον μονάκριβο γιο του Γιώργο έχει αφιερωθεί στο ρόλο της πατρότητας και συχνά αποκαλύπτει πτυχές της σχέσης του μαζί του.

Εξομολόγηση Σεργουλόπουλου on camera: «Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία γιατί είχα φόβο…»

O παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής Πρωίαν σε είδον στην ΕΡΤ αποκάλυψε  πως έχει κάνει ειδική ασφάλεια στον γιο του, ώστε να μην πληρώσει χρήματα σε περίπτωση που κάνει ζημιά σε κάποιο μουσείο της Γαλλίας.

«Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία, αν μπει σε μουσείο και κάνει ζημιά να μην το πληρώσω. Υπάρχει ειδική ασφάλεια για τα παιδιά. Το είχα φόβο. Γιατί θα σου πω…», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια προχώρησε στη δεύτερη αποκάλυψη…

«Έχω χαλάσει έργο τέχνης στο Beaubourg στο Παρίσι. Ήταν τη δεκαετία του ’80 μια μεγάλη έκθεση Γιαπωνέζων καλλιτεχνών και μέσα σε έναν πελώριο χολ υπήρχε ένα πελώριος κύβος από πηλό με κοτετσόσυρμα γύρω γύρω και ήταν μαλακός. Εγώ νόμιζα ότι είναι διαδραστικό το έργο και πήγαινα και έβαζα τα δάχτυλά μου μέσα στο έργο. Βάραγε μια σειρήνα.

Έρχονται δίπλα μου οι άλλοι που κοιτούσαν και λέω είναι φτιαγμένο για να βάζουμε τα δάχτυλά μας στο έργο. Έτσι νόμιζα εγώ.

Κι έρχονται και με πιάνουν και με πήγαν λίγο μέσα σε ένα γραφείο, να δουν αν είμαι καλά. Μου είπαν: «Δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος ο καλλιτέχνης με αυτό που έχετε κάνει». Από τότε μου έχει μείνει φόβος», διηγήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ήρθε ο γιος μου και μου είπε “εσείς πώς με κάνατε;”» – Η απάντηση που του έδωσε

Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε κάνει αίσθηση η αποκάλυψη του παρουσιαστή για τον τρόπο που κοινοποίησε στον σύντροφό του την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί, αλλά και τον τρόπο που ανέφερε στον γιο του το πώς ήρθε στη ζωή.

«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλον οπότε μεγάλωσα με πολύ αγάπη, κατανόηση και αποδοχή. Όταν μεγάλωσα αισθανόμουν την ανάγκη να κάνω οικογένεια…», ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου θέλω να κάνω ένα παιδί και μου λέει “γίνεται αυτό;”. “Δεν ξέρω αν γίνεται, θα δούμε”, τού είπα. Έφτασε η στιγμή να κανουμε το παιδί μας, να το μεγαλώνουμε, και να ήρθε ο γιος μου κάποια στιγμή και μου είπε “εσείς πώς με κάνατε;” και τού είπα “με αγάπη”».

Διαβάστε επίσης:

Γνωρίστε το Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο «Ελαιώνας» που θα ανοίξει τις πύλες του σύντομα στην Αττική!

«Ο Χάυντν το ’σκασε!»: Η παράξενη ιστορία της Συμφωνίας αρ. 45 σε μια συναυλία για όλη την οικογένεια στο Μέγαρο Μουσικής (6/11)