«Ο παππούς μου ο γίγαντας»: Ένα παραμύθι για τον Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (5/11)

Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ και οι Εκδόσεις Υδροπλάνο μας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο παππούς μου ο γίγαντας»  στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1), το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο μικρός Μίκης το έσκασε νυχτιάτικα από το σπίτι του γιατί θέλει να ψάξει να βρει το δέντρο που φύτεψε ο παππούς του με τα ίδια του τα χέρια. Το δέντρο που μαζί σκαρφάλωναν στο πιο ψηλό του κλαδί και χάζευαν τον ουρανό και τα αστέρια.

Το δέντρο που κάτω από τον πυκνό του ίσκιο ο παππούς του έγραψε τα πρώτα του τραγούδια. Το δέντρο που γύρω του μαζεύονταν και χόρευαν όλοι οι αγαπημένοι του, η μαμά, ο μπαμπάς, ο παππούς… Κι όταν ψάχνοντας μέσα στη νύχτα επιτέλους το βρήκε, τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Ποιοι ήταν όλοι αυτοί που ήταν μαζεμένοι γύρω από το δέντρο του παππού του και τι γύρευαν εκεί τέτοια ώρα;

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

Διαβάστε επίσης:

«Ο Χάυντν το ’σκασε!»: Η παράξενη ιστορία της Συμφωνίας αρ. 45 σε μια συναυλία για όλη την οικογένεια στο Μέγαρο Μουσικής (6/11)

“Νοέμβρης το φτωχόπαιδο”: Το παραμύθι της Λότης Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου για τον προτελευταίο μήνα του χρόνου

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο απίθανος λόγος που έχει ασφαλίσει τον γιο του στη Γαλλία