Φρίκη στις ΗΠΑ: 4χρονη έπεσε θύμα βιασμού σε σχολική εκδομή

Μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου κοριτσιού κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής από έναν 37χρονο συγκλονίζει την Οκλαχόμα.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις καθώς η αμέλεια από την πλευρά των δασκάλων και των συνοδών του σχολείου είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτική. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έχουν ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του σχολείου και των συνοδών της εκδρομής.

Πώς η 4χρονη έπεσε θύμα βιασμού

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Ιουλίου. Η 4χρονη πήγε στην τουαλέτα, ο δράστης την ακολούθησε δίχως να γίνει αντιληπτός από κανέναν, κλείδωσε την πόρτα και έκανε πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις του. Πέντε λεπτά μετά, δύο υπάλληλοι του σχολείου αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έλειπε. Χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας. Τότε, ο δράστης άνοιξε και είπε: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».

Ο Τζόσουα Κουμπάτρα, που συνελήφθη από την αστυνομία, ομολόγησε ότι βίασε το μικρό κορίτσι, αξιοποιώντας την ευκαιρία που του δόθηκε, όταν το παιδί πήγε ασυνόδευτο στην τουαλέτα.

Η οικογένεια της 4χρονης κατηγορεί τους μαθητές του Χριστιανικού σχολείου

Ο αρχηγός της αστυνομίας έσπευσε να «αθωώσει» τους συνοδούς του σχολείου, λέγοντας πως «δεν έχουν καμία υπαιτιότητα».

Η οικογένεια, ωστόσο, κατηγορεί τους καθηγητές του Χριστιανικού σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής. Οι δικηγόροι της οικογένειας επιδιώκουν αποζημίωση από το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων, του πόνου, της ταλαιπωρίας και της ψυχικής οδύνης.