Σάββατο 15 Μαρτίου

Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου!

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Μαρκέλλα Γιαννάτου καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της real.gr η ηθοποιός γέννησε χθες 7 Ιουνίου με την ατμόσφαιρα στο μαιευτήριο να είναι γιορτινή και τους φίλους να την επισκέπτονται.

Η φωτογραφλια που “πρόδωσε” τον τοκετό

Μάλιστα η ευτυχισμένη μαμά πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στα stories του Instagram στο οποίο φαίνονται τα αγαπημένα της πρόσωπα έξω από το μαιευτήριο κρατώντας μπαλόνια.

Να θυμίσουμε ότι εγκυμοσύνη της ηθοποιού έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο ενώ λίγες μέρες αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση του χωρισμού της από τον γνωστό σκηνοθέτη και πατέρα του παιδιού της Λευτέρη Χαρίτο.

Να τους ζήσει!

 

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπότση: Χειρουργείο για την 3,5 ετών κόρη της – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Μόλις ανακαλύψαμε μια απίθανη ολοκαίνουργια παιδική χαρά μοναδική στο είδος της! Αξίζει να την επισκεφθείτε σύντομα

Η Μαρία Σαμψωνάκη μιλά στο Infokids για το βιβλίο της “‘Ενας Μάγος που’ ταν γάτος!” που είναι ένας ύμνος στην φιλοζωία

Ροή Ειδήσεων