Γιορτή της Μητέρας: Οι φανταστικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τα 4 παιδιά της!

Ροζ, λουλούδια, ευχές, αγάπες… τα social media είχαν άρωμα “μανούλας” χθες, αφού ήταν ελάχιστοι αυτοί (διάσημοι και μη) που ΔΕΝ δημοσίευσαν φωτογραφίες και ο όμορφα λόγια, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν σταμάτησε να δημοσιεύει χθες υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών της που δεν είχαμε ξαναδεί!

Μάλιστα, έγραψε και ένα γλυκό μήνυμα για τη δική της μαμά:

“Την μαμα μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμα …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμενα είναι η μάνα με δυο λόγια ! Μανουλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμα μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσυ η μαμα μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα !”

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες με τα πανέμορφα παιδιά της: