Αρχική Νέα Γονιός μήνυσε τον διευθυντή σχολείου επειδή δεν τον άφησε να δει τα παιδιά του

Γονιός μήνυσε τον διευθυντή σχολείου επειδή δεν τον άφησε να δει τα παιδιά του

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα λυθεί ένα πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα τη Δευτέρα σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Γονέας δύο παιδιών που φοιτούν στο σχολείο, μήνυσε τον διευθυντή του σχολείου επειδή – όπως ισχυρίζεται στη μήνυση – ο τελευταίος όχι μόνον δεν του επέτρεψε να τα δει, αλλά τον εξύβρισε!

Η μήνυση που υποβλήθηκε αφορά τρία αδικήματα, την εξύβριση, την συκοφαντική δυσφήμιση και την παράβαση καθήκοντος.

Όπως υποστηρίζει ο μηνυτής, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του ενώ εκκρεμεί η διευθέτηση της επιμέλειας, κάνοντας χρήση σχετικής εγκυκλίου, μετέβαινε στο σχολείο σε καθημερινή βάση για να δει τα παιδιά του στο διάλειμμα.

Ωστόσο, χθες Δευτέρα, ισχυρίζεται πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου «τραβώντας ταυτόχρονα τα ανήλικα ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ βιαίως προκειμένου να φύγουνε από εμένα και πετώντας το γάλα και το σάντουιτς που μόλις τους είχα δώσει. Ευθύς αμέσως τα παιδιά μου βάλανε τα κλάματα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του «εκπαιδευτικού» τόσο έναντι των ιδίων όσο και προς εμένα εξυβρίζοντας με απρόκλητα, συκοφαντώντας με βάναυσα και παραβιάζοντας καταφανέστα την υπ΄αριθμ . Πρωτ. Φ.7/517/127893/Γ1/13-10-2010 συνημμένη Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας η οποία επιβάλλει στους εκπαιδευτικούς να επιτρέπουνε στους εν διαστάσει και διαζευγμένους γονείς να επικοινωνούνε με τα παιδιά τους και μάλιστα εντός του σχολικού κτιρίου» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στη μηνυτήρια αναφορά.

Ακολούθησε επίσκεψη του γονιού με τον δικηγόρο του στο γραφείο του διευθυντή «για φιλική διευθέτηση του θέματος» όπως τονίζεται στη μήνυση, χωρίς ωστόσο αυτό να συμβεί.

Έτσι, ο γονιός υπέβαλε μήνυση στον διευθυντή «καθότι, όπως εξηγεί, ενώ γνώριζε την υπ΄αριθμ. Πρωτ. Φ.7/517/127893/Γ1/13-10-2010 συνημμένη Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς, εντούτοις την παραβίασε εν γνώσει του και με πρόθεση να με βλάψει στερώντας μου την επικοινωνία μου με τα παιδιά μου και καθότι με εξύβρισε απρόκλητα και με δυσφήμησε συκοφαντικά ενώπιον των τέκνων μου αλλά και της αδερφής μου {……………..} η οποία παρακολουθούσε αποσβολωμένη το «θέαμα» μέσα από το αυτοκίνητο, για την τέλεση των ως άνω προπεριγραφομένων Ποινικών αδικημάτων ενώπιόν σας και ζητώ τη νόμιμη τιμωρία του».

Πηγή: www.onlarissa.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter