Η 12χρονη Κων/να πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου και χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η έκκληση για βοήθεια που απευθύνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης για ένα 12χρονο κοριτσάκι από τα Τρίκαλα που αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Η 12χρονη Κωνσταντίνα, πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου με μειωμένο προσδόκιμο επιβίωσης και η οικογένεια χρειάζεται οικονομική ενίσχυση προκειμένου να  ανταπεξέλθει στα δυσβάσταχτα έξοδα νοσηλείας του παιδιού αλλά και να γίνει η απαραίτητη μεταμόσχευση.

Η έκκληση για βοήθεια που ανήρτησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση στην οποία ευχόμασταν και ευχόμαστε να μην βρεθούμε ποτέ ξανά.

Εκεί μας φέρνει η ανάγκη έκκλησης για την άμεση οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του συναδέλφου μας Κολέτσιου Νικολάου ο οποίος υπηρετεί στην Εξωτερική Φρουρά του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Η μικρή του κόρη (Κωνσταντίνα) που είναι γεννηθείσα του 2006, πάσχει (σύμφωνα με το ιατρικό σημείωμα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου) από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου με μειωμένο προσδόκιμο επιβίωσης.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Ας βοηθήσει όποιος μπορεί, με το ελάχιστο ποσό που μπορεί να καταβάλλει στον λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank με IBAN:

GR38014020002000021016106250 με δικαιούχο τον πατέρα της μικρής, προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ανταπεξέλθει στα δυσβάσταχτα έξοδα νοσηλείας και να καταπολεμηθεί το μικρόβιο το οποίο της έχει δημιουργήσει την καρδιακή ανεπάρκεια και να μπορέσει να κάνει μεταμόσχευση.

Η έκκληση του Κώστα Κρομμύδα για την 12χρονη Κωνσταντίνα

Ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας, Κώστας Κρομμύδας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν παιδιά δεν θα μπορούσε παρά να απευθύνει και ο ίδιος έκκληση ώστε να βοηθηθεί η 12χρονη Κωνσταντίνα. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έγραψε και στο προφίλ του στο Facebook “Ένα παιδί από τα Τρίκαλα, η Κωνσταντίντα, δίνει αυτές τις ημέρες έναν αγώνα για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή. Ένα μικρόβιο, οδήγησε σε καρδιακή ανεπάρκεια, και νοσηλεύεται στο Ωνάσειο ελπίζοντας ότι το μικρό κορίτσι θα τα καταφέρει. Οι συνάδελφοι του πατέρα του παιδιού, πήραν την πρωτοβουλία να αρχίσουν μια προσπάθεια κινητοποίησης της Τρικαλινής κοινωνίας και όχι μόνο, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό και να στηριχθεί η οικογένεια που δοκιμάζεται σκληρά.”

Δείτε το post του στο Facebook