Αρχική InfoWoman Η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα ακολουθεί καριέρα μοντέλου και μιλά για το πόσο της λείπει ο πατέρας της

Η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα ακολουθεί καριέρα μοντέλου και μιλά για το πόσο της λείπει ο πατέρας της

Η Βάνα Μπάρμπα δεν κρύβει το καμάρι της για τη μοναχοκόρη της Φαίδρα, για την οποία είναι περήφανη, στηρίζοντας τις αποφάσεις. Παρ’ όλα αυτά, δεν παύει να είναι και ιδιαιτέρως αυστηρή απέναντί της, θέλοντας πάνω απ’ όλα να της εμφυσήσει αξίες που θα τη συνοδεύσουν στη ζωή της.

Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό You, η Φαίδρα Μαρασλή περιέγραψε την σχέση της με την μητέρα της, αλλά και πόσο η στάση των συμμαθητών της άλλαξε μόλις έμαθαν πως έγινε μοντέλο.

«Οι συμμαθητές μου δεν πολυνοιάζονται, δεν είμαι κάτι επειδή είμαι κόρη της Μπάρμπα. Δεν έχουν ζηλέψει τις ανέσεις που έχει η ζωή της μαμάς μου, με έχουν ζηλέψει όμως για το μόντελινγκ και το έδειχναν», ανέφερε η Φαίδρα αποκαλύπτοντας πως την σχολίασαν οι συμμαθητές της μόλις έμαθαν πως είναι μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.