Αρχική Infokids Υγεία Η ανακαινισμένη παιδιατρική του νοσοκομείου Κιλκίς αξίζει να γίνει παράδειγμα και για άλλες

Η ανακαινισμένη παιδιατρική του νοσοκομείου Κιλκίς αξίζει να γίνει παράδειγμα και για άλλες

Οι φωτογραφίες από την ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς αποτελούν την καλή είδηση της ημέρας και ευχόμαστε όλες οι παιδιατρικές κλινικές της χώρας να αναβαθμιστούν.

Για την ανακαίνιση ενημερωθήκαμε μέσω της δημοσίευσης της προέδρου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, κας Χριστίνας Κουρουζίδου που έδωσε το παρών στα εγκαίνια της Παιδιατρικής.

Η αναβάθμιση του θεραπευτικού περιβάλλοντος του άρρωστου παιδιού, μέσω της κατάλληλης διακόσμησης, της χρωματικής αντιμετώπισης και της όλης ανάπλασης των χώρων νοσηλείας, παραμονής ή εξέτασης των μικρών ασθενών είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Οι ζωγραφιές -τοιχογραφίες φέρουν την υπογραφή της δημιουργού Maria's Hobby Kilkis που όπως δηλώνει και στο προφίλ της στο Facebook "Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να δώσω λίγη χαρά σε αυτές τις μικρές ψυχούλες!!! 

Μεταξύ των έργων είναι το δέντρο της αγάπης αφιερωμένο στους εργαζόμενους της παιδιατρικής κλινικής, που με τόση αγάπη φροντίζουν τους μικρούς ασθενείς, το κοριτσάκι με τους χαρταετούς, το παραμυθένιο χωριουδάκι της παιδιατρικής, εμπνευσμένο από ζαχαρωτά, για να έχουν τα μικρούλια ''γλυκές'' εικόνες,

Δείτε τις υπέροχες ζωγραφιές που κοσμούν πλέον τους τοίχους της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς:

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.