«Η αυτοπεποίθηση είναι το παν»: Ο 15χρονος γιος της Μαντόνα με μακρύ λευκό φόρεμα

Είναι υπερήφανη για τα παιδιά της και δεν σταματά να τα στηρίζει σε κάθε βήμα και επιλογή τους. Πριν από μερικές ημέρες την είδαμε αγκαλιά με την κόρη της, Λούρδη, η οποία ανατρέπει κάθε στερεότυπο περί θηλυκότητα και φωτογραφίζει με τρίχες στις μασχέλες της. Αυτή τη φορά μας παρουσίασε τον 15χρονο γιο της, Ντέιβιντ, ο οποίος φορά ένα μακρύ, μεταξωτό φόρεμα και περπατά με απόλυτη χάρη και άνεση μέσα στο σπίτι.

Στο βίντεο, το οποίο η Μαντόνα δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφει: «Η αυτοπεποίθηση είναι το παν». Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν χιλιάδες σχόλια, κυρίως από τους αγαπημένους φίλους της που επαίνεσαν τον μικρό, όχι μόνο για την “πασαρέλα”, αλλά και για το σχόλιο που έκανε κατά το βίντεο: «Μου αρέσει πολύ να το φοράω- είναι τόσο απελευθερωτικό, ξέρεις τι εννοώ;».

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Η Μαντόνα υιοθέτησε τον 15χρονο από το Μαλάουι τον Οκτώβριο του 2006, όταν ήταν ακόμα μωρό. Υπήρξαν έντονες φήμες τότε, ότι οι διαδικασίες της υιοθεσίας δεν έγιναν νομότυπα: «Κάθε εφημερίδα έλεγε ότι τον απήγαγα. Στο μυαλό μου σκεφτόμουν: ‘Κάτσε ένα λεπτό. Προσπαθώ να σώσω τη ζωή κάποιου. Γιατί όλοι τα βάζετε μαζί μου;’ Έκανα τα πάντα κατά γράμμα. Αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Με έπαιρνε ο ύπνος, κλαίγοντας». Όλα, ωστόσο, τελικά κύλησαν ομαλά.

Μάλιστα, η Μαντόνα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον έφηβο γιο της, ο οποίος ασχολείται με τον χορό, και δηλώνει παντού, ότι είναι το παιδί με τον οποίον μοιράζεται τα περισσότερα κοινά.

H Μαντόνα έχει έναν ακόμα γιο, τον 20χρονο Ρόκο Ρίτσι, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, ενώ έχει υιοθετήσει την 15χρονη Μέρσι Τζέιμς και τις 8χρονες δίδυμες Στέλλα και Εστέρ από το Μαλάουι.