Η Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά ποζάρει με την έφηβη κόρη της

Η Δέσποινα Βανδή χθες είχε γενέθλια και με μια όμορφη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram παρέα με την 14χρονη κόρη της Μελίνα έστειλε το δικό της ευχαριστήριο για τις ευχές αλλά και για τη γιορτή που της ετοίμασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια πόζαρε κανονικά με την Μελίνα χωρίς να κρύβει επιμελώς το πρόσωπο της κόρης της, καθώς αποφεύγει να μοιράζεται τις φωτογραφίες των παιδιών της. Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν η εξής: «Αυτό που σίγουρα θα θυμάμαι από τη σημερινή μέρα εκτός όλων των άλλων που ζησαμε με αγαπημένους μας φίλους θα είναι τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών μου και το ποσο καλοκαίρι μύριζαν τα μαλλιά τους!!! Τι ευτυχία να αγαπάς και να αγαπιέσαι! #family #friends #life #hapiness».

Υπενθυμίζουμε ότι η πρωταγωνίστρια του Mamma mia, έχει μια ιδιαίτερα αγαπησιάρικη σχέση με την έφηβη κόρη της για την οποία έχει δηλώσει: “Έχουμε τρομερή σχέση με τη Μελίνα. Και με τον Γιώργο, ο οποίος είχε μια φοβερή ωριμότητα από μωρό που μας εντυπωσίαζε. Μιλώντας, όμως, για εφηβεία, θεωρώ ότι λόγω της πολύ δεμένης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τη Μελίνα και έχοντας κι εγώ τη λογική πως ό,τι προκύπτει σε αντιδράσεις είναι λόγω εφηβείας και ορμονών, το αντιμετωπίζω με στωικότητα. Θυμάμαι πώς ήμουν κι εγώ στην εφηβεία, έτσι δεν έχουμε κόντρες. Μπορεί να υπάρχουν εκρήξεις ώρες ώρες, αλλά της εξηγώ ότι «εφηβεία είναι και θα περάσει, μην ανησυχείς, μαζί θα το περάσουμε!». Κι η ίδια μπορεί να αναρωτιέται γιατί αντέδρασε έτσι μισή ώρα πριν. Στα 13-14 τα κορίτσια, ας πούμε, αρχίζουν και βάφονται. Της λέω εγώ, λοιπόν, «μη βιάζεσαι, θα το κάνεις μια ζωή, ζήσε την ηλικία σου». Δεν ξέρω πόσο θα το τρενάρω, αλλά όσο μπορώ προσπαθώ να μαζεύω κάποια πράγματα. Από την άλλη, δεν μπορείς να κρατήσεις πίσω ένα παιδί όταν όλα τα υπόλοιπα συνομήλικα έχουν άλλες συνήθειες”