Η Ευρωκλινική Παίδων περιμένει τους μικρούς επισκέπτες σε νέες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας

Από το 2002 μέχρι σήμερα, η Ευρωκλινική Παίδων αποτελεί μέλος του Ομίλου της Ευρωκλινικής, ενός από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας να προσφέρει ποιοτική φροντίδα υγείας, πάντα με επίκεντρο το παιδί, η Ευρωκλινική Παίδων ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της σε νέο, πλήρως ανακαινισμένο 5όροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, ακριβώς δίπλα στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Η Ευρωκλινική Παίδων, η μόνη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στο κέντρο, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων, όπως Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 24ωρης λειτουργίας (ΤΕΠ), Παιδιατρικό, Παιδοχειρουργικό, Τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής (Λαπαροσκοπικής) Χειρουργικής (σε συνεργασία με το St. George’s Hospital London), Καρδιολογικό, Πνευμονολογικό, Ορθοπεδικό, Οφθαλμολογικό, Ουρολογικό, Νευρολογικό, Ωτορινολαρυγγολογικό, Γαστρεντερολογικό, Διαβητολογικό, Ενδοκρινολογικό, Πλαστικής Χειρουργικής, Αναπτυξιακό, Αλλεργιολογικό, Ρευματολογικό, Αιματολογικό-Ογκολογικό, Τμήμα για την Εγκεφαλική Παράλυση κ.ά.

Παράλληλα, διευρύνει τις υπηρεσίες της με νέα ιατρικά τμήματα, όπως το Ακτινοδιαγνωστικό με Αξονικό και Μαγνητικό τομογράφο και ενισχύει το δυναμικό της με νέους, καταξιωμένους ιατρούς, ενώ αυξάνει και το δίκτυο των συνεργασιών με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών και των γονιών τους.

Το νέο κτίριο βρίσκεται στην οδό Αθανασιάδου 7-9, σε κομβικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο απ’ όλη την Αττική, μόλις 50μ. από τη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι». Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στάθμευσης οχημάτων (valet parking), σε πολύ χαμηλή τιμή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των γονιών αλλά και των επισκεπτών.

Στα 15 χρόνια λειτουργίας της, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής Παίδων, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευαισθησία και αγάπη, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερα από 45.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και πάνω από 260.000 παιδιά που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχει πιστοποιηθεί με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για την ποιότητα των υπηρεσιών της.