Η γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με τα 7 της εγγόνια και καμαρώνει (φωτό)

Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε για λίγο στην άκρη τις βουλευτικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Χανιά παρέα με τα 7 της εγγόνια.

Με μια φωτογραφία της στο Facebook αποκάλυψε πως καθημερινά πάει για μπάνιο μαζί τους στην αγαπημένη παραλία της οικογένειας στο Μαράθι. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία με τα εγγονάκια της σε απαρτία Τα 7! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!”.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει σχετικά με την οικογένειά της: «Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ο γιος μου με κράζει παντού. Ο Παύλος αν ζούσε θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Για τα 7 εγγόνια μου ξεκολλάει η καρδιά μου. Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντοτε στα παπούτσια της νύφης μου και θεωρώ ότι αν θέλεις να έχεις, πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου».

H καλοκαιρινή φωτογραφία της γιαγιάς Ντόρας με τα εγγονάκια της

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ποζάρουν μπροστά στη θάλασσα, ο Στάθης ο μικρότερος γιος της Αλεξίας, τα δίδυμα Ντόρα και Γιώργος και τα τέσσερα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, η Δανάη, ο Παύλος, η Ολυμπία και ο Δήμος.

Η γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με τα 7 της εγγόνια και καμαρώνει (φωτό)

To ανατρεπτικό σχόλιο του Κώστα Μπακογιάννη

Την φωτογραφία κοινοποίησε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και μπαμπάς 4 εκ των εγγονιών με το χιουμοριστικό σχόλιο “Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα! 😂“.

Διαβάστε επίσης:

Η γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη παρακολούθησε την φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας με τα εγγόνια της!

Τη σύνταξη των γονέων του που πέθαναν από κορωνοϊό θα παίρνει ο Δημήτρης που αρίστευσε στις Πανελλήνιες

Ευτύχης Μπλέτσας – Ηλέκτρα Αστέρη: Eξιτήριο από το μαιευτήριο – Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα τους (φωτό)