Τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο – Συντετριμμένη η κόρη του Μαρία ξέσπασε σε κλάματα (video)

Τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο - Συντετριμμένη η κόρη του Μαρία αποχαιρετά τον μπαμπά της

Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλο.

Συντετριμμένες έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου και η μοναχοκόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου. Η κόρη του Μαρία δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ο κόσμος την αγκαλιάζει, δίνοντας της κουράγιο.

Τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο - Συντετριμμένη η κόρη του Μαρία ξέσπασε σε κλάματα (video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο πριν μπει στην εκκλησία όπου θα ψαλλόταν η νεκρώσιμος ακολουθία, η Μαρία είδε ανάμεσα στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο έναν πολύ δικό της άνθρωπο και δεν άντεξε. Έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψει τον χαμό του μπαμπά της.

Τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο - Συντετριμμένη η κόρη του Μαρία ξέσπασε σε κλάματα (video)

Πιασμένες χέρι- χέρι η μαμά και κόρη

Η μια κρατούσε το χέρι της άλλης. Τα πρόσωπά τους και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον βαθύ πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Ο Παπαργυρόπουλος πήγε στην κηδεία το δώρο που του είχε αφήσει ο Βοσκόπουλος για τη κόρη του

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος υπήρξε φίλος και κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου και εξομολογήθηκε  το δώρο που του είχε εμπιστευθεί να δώσει στην κόρη του Μαρία όταν εκείνος θα έχει φύγει από τη ζωή. Πρόκειται για  ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, Μαρία όταν εκείνος θα έχει φύγει από τη ζωή. Ο γνωστός επιχειρηματίας έφτασε στην κηδεία μαζί με τον μικρό του γιο κρατώντας το δώρο για να το δώσουν στη Μαρία Βοσκοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που ζήτησε να δώσουν στην κόρη του Μαρία μετά τον θάνατό του

“Παιδί μου, για 41 εβδομάδες τα κύτταρά μας συγχωνεύθηκαν και άφησες για πάντα στο σώμα μου το αποτύπωμά σου’”

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν”