Η ιατροδικαστής Τσιόλα ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 6.5 μηνών Ίριδας καθώς με αποκλειστικό ρεπορταζ του Πέτρου Κουσουλου με επιστολή της στις 11 Απριλίου 2022 στις εισαγγελικές Αρχές αλλά και στην ανακρίτρια η Ιατροδικαστης Αγγελική Τσιόλα αναφέρει ότι η αγενεσία φλεβόκομβου της Ίριδας είναι εύρημα και δεν αποτελεί την αιτία θανάτου!

Όπως αποκάλυψε ο Πετρος Κουσουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με το συγκεκριμένο επίσημο έγγραφο-επιστολή η αρμόδια Ιατροδικαστης ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο προκειμένου να αποκαλυφθεί από τι πραγματικά κατέληξε η Ίριδα η οποία όπως έχουμε αποκαλύψει φέρεται να υπέστη έναν εφιαλτικό, ασφυκτικό, θάνατο.

Τι ξεκαθαρίζει η ιατροδικαστής Τσιόλα

Μάλιστα με αποκλειστική δήλωση της στον δημοσιογράφο η κυρία Τσιολα ανέφερε ότι: «Το εύρημα περί αγενεσίας που ετέθη από την κυρία Μητσελου ως αιτίας θανάτου με το σχολιασμό ότι αποτελεί την αιτια θανάτου σε βρέφη και παιδιά ήταν απολύτως δεσμευτικό».

Υπενθυμίζεται ότι ηαγενεσία φλεβοκόμβου, ως αιτία θανάτου, είχε καταγραφεί από την παθολογοανατόμο Αντιγόνη Μητσέλου. Όμως, η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής, που διενήργησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών κ. Τσιόλα στις 22 Μαρτίου του 2021, είχε διαφορετικές επισημάνσεις. Σε αυτήν αναφέρεται πως το αβάπτιστο τέκνο της οικογένειας Δασκαλάκη βρέθηκε νεκρό μία ημέρα νωρίτερα, στις 21 Μαρτίου και περί ώρα 11:30, στην κούνια του. Διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο, όπου τυπικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μαζί, εστάλη από το 1ο Αστυνομικό Τμήμα και ένα ύφασμα με ίχνη ουσίας, πιθανόν αίματος, το οποίο είχε βρεθεί στην κούνια του βρέφους.

Στην ίδια έκθεση αναφέρεται, επίσης, ότι η τραχεία ήταν ελεύθερη χωρίς την παρουσία ξένου σώματος, ενώ στους πνεύμονες εντοπίστηκε εικόνα πνευμονικού οιδήματος. Στην καρδιά δεν παρατηρήθηκαν ισχαιμικές ή αθηροσκληρυντικές αλλοιώσεις. Οι, δε, εργαστηριακές εξετάσεις ήταν όλες αρνητικές σε τοξικές και άλλες ουσίες. Ωστόσο, πέριξ του στόματος, βρέθηκε έκζεμα, το οποίο πλέον κινεί πολλές υποψίες.

Τι ρώτησε η Ρούλα την ιατροδικαστή όταν πέθανε η Ίριδα - Στο «μικροσκόπιο« οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Στο μικροσκόπιο ξανά η καρδιά της Ίριδας

Η έρευνα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα εστιάσει στην καρδιά του μωρού και στο ήπαρ της Μαλένας που αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα φανερώσουν τι πραγματικά συνέβη στα δυο παιδιά που έφυγαν αιφνίδια από την ζωή τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021.

Τα ευρήματα από την καρδιά της Ίριδας και το ήπαρ της Μαλένας θα καθορίσουν την εξέλιξη της υπόθεσης και θα δρομολογήσουν τις νέες συλλήψεις. Οι Αρχές συμπληρώνουν το παζλ καθημερινά ενώ η  σκέψη για τριπλή εγκληματική ενέργεια βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό υψηλόβαθμων αξιωματικών που συντονίζουν τη μεγάλη έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

«Η Μεγάλη Περιπέτεια του Μίλτου»: Ένα παραμύθι που αναδεικνύει το θεσμό της Αναδοχής

Σέρρες: Αυτοκίνητο παρέσυρε 16χρονη και “καρφώθηκε” σε μαντρότοιχο

Καπραβέλος: Απαντήσεις για το θάνατο του Μάριου και της Κατερίνας – Ξεσπά για τις φήμες ότι φταίει το εμβόλιο