Αρχική InfoSchool Λύκειο Η Ιόνιος Σχολή γιόρτασε την επέτειο του Πολυτεχνείου

Η Ιόνιος Σχολή γιόρτασε την επέτειο του Πολυτεχνείου

Στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Ιονίου Σχολής την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν ολοήμερες εκδηλώσεις για την Επέτειο του Πολυτεχνείου, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η οποία προέβλεπε κατά γράμμα «εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις και δρώμενα στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου…».

Κατά τη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος στο Σχολείο μας πραγματοποιήθηκε ολοήμερος εορτασμός στο Γυμνάσιο και τρεις δίωρες εορτές στο Λύκειο, για την Α’, Β΄ και Γ’ Λυκείου, αντίστοιχα, με προβολή ντοκυμανταίρ, που προετοίμασε ομάδα μαθητών και καθηγητών, ομιλίες του Γυμνασιάρχη, του Λυκειάρχη και άλλων καθηγητών και δρώμενα.

Αυτά για την αποκατάσταση της  αλήθειας και τη διάψευση ανακριβών ειδήσεων που αφορούν την Ιόνιο Σχολή, προερχόμενες από συνδικαλιστικούς κύκλους που δεν φρόντισαν να ενημερωθούν αρμοδίως από τον Διευθυντή του Σχολείου ή από τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, ως όφειλαν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.