Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη εφαρμογή μάς έρχεται από τα ΕΛΤΑ

Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη εφαρμογή μάς έρχεται από τα ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν και φέτος τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» παρέχοντας ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν», να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους.

«Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη»

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων από τις 3 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 4 Ιανουαρίου 2019 θα υποδέχονται και πάλι τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη, που πέρυσι ξεπέρασαν τα 120.000. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα τελευταία 27 χρόνια ανταποκρίνονται στο αίτημα να μείνει η ελπίδα ζωντανή και στέλνουν απαντήσεις σε πολλές χιλιάδες από αυτές τις επιστολές. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Χριστούγεννα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βοηθάνε τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη! Με πολλή αγάπη φροντίζουν να απαντάνε σε όσα γράμματα έχουν στο φάκελο ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολέα, για να γνωρίζει κάθε μικρός μας φίλος ότι ο Άγιος Βασίλης διάβασε το γράμμα του.

Επισκεφθείτε τη χριστουγεννιάτικη εφαρμογή των ΕΛΤΑ

Μπείτε στο https://hohoho.elta.gr/ και παρέα με τα πιτσιρίκια σας δείτε τα σχετικά βίντεο, κατεβάστε και εκτυπώστε υλικό για δημιουργική απασχόληση ή παίξτε online Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια! Μέσα από αυτή την πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εφαρμογή τα παιδιά θα μάθουν από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη πώς να γράψουν το γράμμα τους, πώς και πού να το ταχυδρομήσουν, αλλά κυρίως, να νιώσουν ακόμα πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων!

hohoho.elta.gr

Τα Χριστούγεννα είναι μια ιδιαίτερη εποχή για όλους εμάς στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Είναι η εποχή που λαμβάνουμε δεκάδες χιλιάδες παιδικά γράμματα προς το Άγιο Βασίλη. Φέτος για πρώτη φορά δημιουργήσαμε ένα ενημερωτικό video με συμβουλές «συγγραφής» προς τους μικρούς μας φίλους, υλικά για να διακοσμήσουν το γράμμα τους και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Όλα αυτά και όχι μόνο… θα βρείτε στο https://hohoho.elta.gr/ .

Gepostet von ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. am Freitag, 30. November 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.