Η Kim Kardashian, η αδερφή της και τα παιδιά τους βαφτίστηκαν Ορθόδοξοι σε εκκλησία της Αρμενίας

Η Kim Kardashian αποκάλυψε χθες, ότι βρέθηκε στην πατρίδα της την Αρμενία με μέλη της οικογένειάς της, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να βαφτιστούν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν η ίδια, η αδερφή της Kourtney και τα παιδιά τους, καλύπτοντας τα κεφάλια τους με το παραδοσιακό μαντήλι και φορώντας ρούχα μακριά που καλύπτουν τα χέρια, τα πόδια και τον λαιμό.

Η Kim, βέβαια, εντυπωσίασε με το λαμπερό «γοργονέ» της φόρεμα!

Όπως η ίδια έγραψε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram: «Νιώθω αφάνταστα ευλογημένη που βαφτίστηκα μαζί με τα μωρά μου», αναφερόμενη στην 6χρονη North, τον 3χρονο Saint, την 20 μηνών Chicago και τον μόλις 4 μηνώ Psalm.

Στον καθεδρικό ναό “μητέρα του Ετσμιατζίν” βρέθηκε για τον ίδιο σκοπό και η αδερφή της, με τα δικά της παιδιά. Η Kim έγραψε ακόμα: «Ευχαριστώ Αρμενία γι’αυτό το τόσο αξέχαστο ταξίδι. Νιώθω ευλογημένη που βαφτίστηκα μαζί με τα παιδιά μου στην “μητέρα του Ετσμιατζίν”, τον βασικό καθεδρικό ναό που συχνά αποκαλείται ως το Βατικανό της αρμένικης αποστολικής εκκλησίας. Αυτή η εκκλησία χτίστηκε το 303 μ. Χ.»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι παγκοσμίου φήμης celebrities ταξιδεύουν στην Ιερουσαλήμ. Πριν από 4 χρόνια, είχαν βρεθεί ξανά εκεί η Kim με τον σύζυγό της Kanye West για να βαφτίσουν τη North, με νονά την Khloe. Αυτή τη φορά ο Kanye δεν συμμετείχε στην τελετή.

Η Kim μεγάλωσε ως Χριστιανή και πηγαίνει στην εκκλησία κάθε εβδομάδα, όμως δεν είχε βαφτιστεί ακόμα.

Πηγή: dailymail.co.uk