5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Peptumax Visage της Coverderm

Για 1η φορά ειδικά αντιρυτιδικά προϊόντα που προστατεύουν το πρόσωπό σας και από την ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών!

Η Coverderm σας κάνει δώρο την Peptumax Visage! Μια κρέμα ημέρας που μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, που προκαλούνται από την ηλικία, τις εκφράσεις του προσώπου, τη φωτο-γήρανση και το e-aging.

4 λόγοι που ξεχωρίσαμε την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Peptumax Visage

• Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα
• Βελτιώνει ορατά την ελαστικότητα του δέρματος
• Υποαλλεργική
• Κλινικά ελεγμένη δράση

Τι είναι το e-aging®

Οι αρνητικές επιπτώσεις από το μπλε φως και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι το πιο πρόσφατο αλλά και ταχύτερα διογκούμενο πρόβλημα γήρανσης του δέρματος. Οι αδιάκοπα εκπεμπόμενες ακτινοβολίες, που έχουν πια δημιουργήσει “ηλεκτρονική μόλυνση” στην ατμόσφαιρα, επιτίθενται κατά κύματα στο δέρμα μας και διεισδύουν βαθύτερα από την ηλιακή ακτινοβολία! Προκαλούν μαζικό οξειδωτικό στρες που στη συνέχεια δημιουργεί επιβράδυνση της μικροκυκλοφορίας, μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια, έντονη κούραση του δέρματος και θαμπάδα, μείωση της συνεκτικότητάς του, επιβράδυνση της αναγέννησής του και τελικά υπέρμετρο αριθμό ρυτίδων!

Τα πρωτοποριακά αντιρυτιδικά προϊόντα Peptumax είναι υπερ-ενισχυμένα με ένα δυναμικό συνδυασμό 5 βιομιμητικών πεπτιδίων με τα πιο δραστικά συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, για την θεαματική καταπολέμηση και των 4 αιτιών δημιουργίας των ρυτίδων: ηλικιακή γήρανση, φωτο-γήρανση, εκφράσεις προσώπου και e-aging!

Η Coverderm σας καλωσορίζει στην Αντιγήρανση της Ηλεκτρονικής Εποχής!

Τα προϊόντα της Coverderm θα τα βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Eλλάδα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Peptumax Visage της Coverderm.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Peptumax Visage της Coverderm.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Οι νικητές της επαρχίας επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Θεοφάνης Ευθυμιάδης

2.Ιωάννα Ρούσσου

3.Γαλάτεια Παπαδήμου

4.Δήμητρα Νικητοπούλου

5.Πηνελόπη Κακαρώνη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.