Η μητέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ ευχαριστεί τον κόσμο και διευκρινίζει τι θα γίνει με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν

Ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού κατέλαβε χθες το πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης ότι ο 18 μηνών Παναγιώτης Ραφαήλ θα φύγει άμεσα για την Αμερική για να υποβληθεί στη σωτήρια γονιδιακή θεραπεία.

Πριν λίγα λεπτά μέσω video που αναρτήθηκε στη σελίδα Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ, η μητέρα του Ρία Μπακάλη, ευχαριστεί τον κόσμο που προσέφερε απλόχερα το υστέρημά του για να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό για να μεταβεί το παιδί στη Βοστώνη και έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις αναφορικά με το ταξίδι και πώς θα γίνει η διαχείριση των χρημάτων.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας του παιδιού, “Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής τιμή της θεραπείας αλλά για αυτό θα ενημερωθούμε σύντομα και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα βάλει το Υπουργείο. Οι κουμπαράδες να ανοιχθούν και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί να κατατεθεί κανονονικά στους επίσημους λογαριασμους του MDA. Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, όσες έχουν δρομολογηθεί να γίνουν κανονικά κ τα χρήματα θα κατατεθούν επίσης στους λογαριασμούς του MDA”.