Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Η Νέα Γενιά Ζηρίδη υποδέχεται γονείς και παιδιά σε ένα Open Day με όμορφες δράσεις (13/5)

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη υποδέχεται γονείς και παιδιά σε ένα Open Day με όμορφες δράσεις (13/5)

Τα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη πραγματοποιούν τo Open Day τους και προσκαλούν γονείς και παιδιά 2-6 ετών, την Κυριακή 13 Mαΐου, στις εγκαταστάσεις τους. Στο πλαίσιο της Open Day τους θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες βασισμένες στους πολλαπλούς τύπους νοημοσύνης, μεταξύ των οποίων και Workshop για γονείς διδύμων (Τwin win), κατασκευές για τη γιορτή της μητέρας, ομιλία από παιδίατρο, πατίνια, mini football, κλήρωση δώρων, κ.ά.

Tην ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Διασχολικό Φεστιβάλ Τεχνολογίας,με μαθητές από 34 σχολεία και την υποστήριξη μεγάλων εταιριών. Οι μαθητές που έχουν υποβάλλει εργασίες, οι οποίες πληρούν τα κριτήρια προαξιολόγησης, θα έχουν την ευκαιρία να τις παρουσιάσουν σε ένα ευρύ κοινό στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Σε ένα πολύ φιλικό και μη ανταγωνιστικό κλίμα, το κοινό παρακολουθεί τις παρουσιάσεις των συμμετεχόντων μαθητών και μετά την ολοκλήρωσή τους μπορεί να τους απευθύνει ερωτήσεις, ενθαρρύνοντάς τους να μιλήσουν για τις εργασίες τους. Παράλληλα, με τις μαθητικές δράσεις σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας θα υλοποιηθούν παρουσιάσεις και εργαστήρια από Εταιρείες και Πανεπιστημιακούς φορείς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο kinder@ziridis.gr

Eκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη

Χριστούπολη, Σπάτα

210.66 85 600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.