Η Νίκη Κεραμέως μάς δείχνει τις ζωγραφιές που της χάρισαν οι γιοι της για την Γιορτή της Μητέρας

H χθεσινή Γιορτή της Μητέρας ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τις απανταχού μαμάδες που δέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση τα αυτοσχέδια δώρα, τις κάρτες και τις ζωγραφιές των παιδιών τους που με αυτον τον τρόπο θέλησαν να τους ευχηθούν και να τους εκφράσουν όλα όσα νιώθουν.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, εκτός από μια δραστήρια πολιτικός είναι και μαμά 2 χαριτωμένων αγοριών, του 6χρονου Λουκά και του 4χρονου Κωνσταντίνου.

Όπως έχει εξομολογηθεί η υπουργός στο Ιnfokids.gr “Είμαι μία στοργική, σκληρά εργαζόμενη και -ως εκ τούτου- μάλλον ενοχική μητέρα. Πολλές φορές νιώθω τύψεις που λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι.

Ο χρόνος είναι περιορισμένος και οι υποχρεώσεις πολλές. Όμως πιστεύω ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η ποσότητα του χρόνου, όσο η ποιότητα.

Όταν προλαβαίνω ξύπνιους τους γιους μου το βράδυ, μου ζητούν να διαβάσουμε ένα βιβλίο και να πούμε μια ιστορία.”

Οι ζωγραφιές που της χάρισαν οι γιοι της

Xθες, λοιπόν, με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα για όλες τις μαμάδες ανέβασε στο Facebook τις δύο υπέροχες ζωγραφιές που της έφτιαξαν και της έδωσαν οι γιοι της.  Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή της με την εξής λεζάντα “Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!(Στις φωτογραφίες, ζωγραφιές που μου έδωσαν τα παιδιά μου σήμερα το πρωί) #mothersday”

Το post thσ κεραμεωσ

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Τα νεότερα για την 8χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς

«Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;»: Η Πισπιρίγκου απαντά και “ρίχνει” το μπαλάκι στον Δασκαλάκη

Ιωάννινα: Μητέρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι μπροστά στα παιδιά της!