Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Η οστεοπόρωση και ο ανανάς

Η οστεοπόρωση και ο ανανάς

Εάν θέλεις να έχεις γερά οστά, όταν οι δύσκολες μέρες της εμμηνόπαυσης θα έρθουν, πρέπει να προσέχεις από τώρα που είσαι ακόμη νέα. Νεότερες έρευνες που μας έρχονται από το πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, μας εφιστούν την προσοχή σε κάποια άλλα στοιχεία, εκτός από το ασβέστιο, που πρέπει με τη διατροφή μας να προσλαμβάνουμε επαρκώς προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε ποτέ προβλήματα με τα οστά μας.

Οι τροφές λοιπόν που είναι πλούσιες σε μαγγάνιο, θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη δύναμη και την υγεία των οστών σου, να προλάβεις την οστεοπόρωση, να αποφύγεις την απώλεια οστικής μάζας και τον κίνδυνο των καταγμάτων.

Όπως μάλιστα τονίζουν οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου, ο ανανάς είναι εξαιρετικά πλούσια πηγή, γι’ αυτό συστήνεται στις γυναίκες να καταναλώνουν συχνά το εξωτικό φρούτο ή το χυμό του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.