Η Πριγκίπισσα Αλάνι έρχεται στους κινηματογράφους για να γίνει η νέα ηρωίδα των παιδιών μας!

Είναι δυναμική, είναι cool, είναι ατρόμητη και πολύ ροκ! Μα σε καμία περίπτωση δεν είναι Πριγκίπισσα! Η Πιλ είναι ένα ορφανό κορίτσι που ζει στη μεσαιωνική πόλη Ομιχλούπολη. Όταν ο άκαρδος αντιβασιλέας Τριστέιν καταριέται τον διάδοχο του θρόνου και τον μεταμορφώνει σε «κοτόγατο» (μισό κοτόπουλο, μισό γάτα), η Πιλ ξεκινά μια αναζήτηση για το αντίδοτο, προκειμένου να τον σώσει.

Ένα κορίτσι σώζει τον πρίγκιπα;

Ανατρέποντας όσα τα παιδιά μας έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα, δηλαδή τις αδύναμες πριγκίπισσες που περιμένουν ένα γενναίο αγόρι πάνω σε ένα λευκό άλογο για να τις σώσει, η Πιλ είναι η ηρωίδα, στην οποία τα περισσότερα κορίτσια σήμερα θα ήθελαν να μοιάσουν.

Παμπόνηρη και ικανή, με μερικούς πιστούς φίλους, όπως ο Γκρόμπαρτ, ένας άγαρμπος φρουρός με καλή καρδιά, ο Τσάκλι, ένας νεαρός γελωτοποιός, και η παρέα των τριών κουναβιών της, ξεκινά ένα παράτολμο εγχείρημα με πυξίδα την συντροφικότητα και την αγάπη.

Από το Καταραμένο Δάσος έως το Λημέρι των Μονόκερων, η Πιλ και η απίθανη συντροφιά της θα ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια. Θα βρουν την οικογένεια που δεν είχαν ποτέ και θα δώσουν στα παιδιά να καταλάβουν τι πραγματικά σημαίνει να είσαι πριγκίπισσα!

Ανυπομονούμε να δούμε την “Πριγκίπισσα Αλάνι” στους κινηματογράφους από 3 Νοεμβρίου, από τη NEO FILMS.

Δείτε το τρέιλερ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΦΟΥΡΝΕ
ΧΩΡΑ: ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 89
ΕΤΟΣ: 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ:

ΠΙΛ ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ
ΕΛΕΑΝΟΡ ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΚΚΟΣ
ΤΡΙΣΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΛΟΥΓΚΑΝ ΜΑΚΗΣ ΤΟΡΗΣ
ΡΟΛΑΝΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ
ΜΑΓΙΣΣΑ ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
ΒΟΣΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΤΟΡΗΣ
ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ