“Ικανοποιούσε τη γενετήσια ορμή της” η 36χρονη καθηγήτρια σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε

«Προκειμένου να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις ακόμα και κατά την παράδοση του μαθήματος στον 13χρονο στο χώρο του σπιτιού του» αναφέρει η δικογραφία που σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Για την 36χρονη καθηγήτρια, η οποία παραδέχτηκε ότι εδώ και έναν περίπου χρόνο διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο μαθητή της.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., από την προανάκριση προέκυψε η κατ’ εξακολούθηση τέλεση των ανωτέρω πράξεων και η προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας του ανήλικου. Πιο συγκεκριμένα “Η κατηγορούμενη προκειμένου να ικανοποιήσει την γενετήσια ορμή της, εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά της και την εμπιστοσύνη που της είχαν οι γονείς του ανήλικου και προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις μαζί του, τόσο σε διάφορα μέρη όπως το όχημά της και διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής όσο ακόμη και μέσα στην οικία του κατά την παράδοση του μαθήματος”.

Επιπλέον, παρότρυνε τον ανήλικο να βρίσκει διάφορες ψεύτικες δικαιολογίες για να συναντιούνται και του πρότεινε ακόμη και να ταξιδέψουν μαζί κρυφά στο εξωτερικό.

Στις μεταξύ τους συνομιλίες χρησιμοποιούσαν το Instagram όπου είχαν συνομιλίες με πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο. Στην ίδια εφαρμογή βρέθηκαν και γυμνές φωτογραφίες τους, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε θεματικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η υπόθεση παραμένει στα χέρια Ανακριτή, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, λόγω του γεγονότος ότι το θέμα είναι ευαίσθητο.

Η ίδια, μέσω του δικηγόρου της, δηλώνει «την ειλικρινή της συγγνώμη» και ζητά να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματά της και να προστατευτεί το 2 ετών παιδί της.