Ιταλία: Αντιεμβολιαστές γονείς 2χρονου αρνούνται μετάγγιση στο παιδί με αίμα εμβολιασμένων!

Ιταλία: Αντιεμβολιαστές γονείς 2χρονου αρνούνται μετάγγιση στο παιδί με αίμα εμβολιασμένων!

Μία απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Ιταλία, όπου αντιεμβολιαστές γονείς αρνούνται να εγχειριστεί το μόλις 2 ετών παιδί τους που πάσχει από καρδιοπάθεια, αν οι γιατροί δεν δώσουν εγγυήσεις ότι η όποια μετάγγιση θα γίνει με αίμα ανεμβολίαστων.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, Κρίστιαν Μαυρή, η απίστευτη ιστορία έρχεται από την πόλη Modena στη βόρεια Ιταλία.

Ένα παιδί 2 ετών που πάσχει από καρδιακή νόσο πρέπει να υποβληθεί σε επείγουσα εγχείρηση.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Sant’Orsola της Bologna είναι έτοιμοι για την επέμβαση, όμως οι γονείς του παιδιού είναι αντιεμβολιαστές και δεν υπογράφουν ώστε να δοθεί το ελεύθερο για τη διαδικασία, εφόσον απαιτούν το αίμα που θα χρησιμοποιηθεί για τις μεταγγίσεις να έρχεται από «καθαρούς» αιμοδότες δωρητές οι οποίοι δεν θα έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Θρησκοληψία και θεωρίες συνωμοσίας

Όπως αναφέρεται, οι λόγοι πίσω από τη στάση αυτή των γονιών είναι θρησκευτικοί λόγοι , αλλά και θεωρίες τροφοδοτούμενες από ψευδείς πληροφορίες που ποικίλουν στο διαδίκτυο.

Ο φόβος της οικογένειας είναι ότι τα εμβόλια περιέχουν ίχνη νεκρών εμβρύων ή επικίνδυνες ουσίες.

Έτσι οι γονείς του μικρού παιδιού ξεκίνησαν έναν πόλεμο με το νοσοκομείο και μάλιστα προσπαθούν να αποδείξουν στον δικαστή πως υπάρχουν πολλά μη εμβολιασμένα άτομα που είναι πρόθυμα να ανταποκριθούν στην έκκλησή τους και να δώσουν αίμα no vax για τον γιο τους. Μέχρι στιγμής βρήκαν 40 εθελοντές, των οποίων όμως η συμβατότητα με την ομάδα αίματος με αυτή του παιδιού δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί.

Ενώ ο χρόνος πιέζει για τον μικρό ασθενή, η διαμάχη μεταξύ νοσοκομείου και οικογένειας παίρνει δικαστικές διαστάσεις. Η δικαιοσύνη τώρα καλείται να εκφραστεί επί του θέματος, ενώ ο Εισαγγελέας ανηλίκων εξετάζει και το ενδεχόμενο περιορισμού της γονικής εξουσίας.

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 100 Ελληνόπουλα εμφάνισαν πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο – 9 νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο -Τι να προσέξουν οι γονείς

Αναστάτωση στη Κέρκυρα: 14χρονη και 16χρονη αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν

Κρήτη: Χειροπέδες σε μητέρα αρνήτρια – Δύο χρόνια δεν στέλνει τον 9χρονο γιο της στο σχολείο