Αρχική Famous Parents "Και το όνομα αυτού... Θωμάς": Γιατί ο γνωστός πολιτικός βάφτισε τον γιο του σε νεκροταφείο;

"Και το όνομα αυτού... Θωμάς": Γιατί ο γνωστός πολιτικός βάφτισε τον γιο του σε νεκροταφείο;

Ασυνήθιστη ήταν η επιλογή γνωστού υπουργού της Κυβέρνησης να βαφτίσει το γιο του σε εκκλησία νεκροταφείου. Κι όμως σωστά διαβάζετε..σε εκκλησία νεκροταφείου καθώς ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Κιντώνη επέλεξαν να βαφτίσουν το γιο τους το περασμένο Σάββατο στην εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο κοιμητήριο Παπάγου.

Ο νεοφώτιστος Θωμάς βαφτίστηκε κατω από απόλυτη μυστικότητα και σε στενό κύκλο, καθώς οι γονείς επιθυμούσαν το μυστήριο να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που έδιναν τις ευχές τους με φόντο τα... μνήματα ενώ τα πρωτότυπα φωτογραφικά στιγμιότυπα απαθανάτισε ο φακός της «Espresso».

Χουλιαράκης

Κωνσταντίνα Κιντώνη

βάπτιση παιδιού Χουλιαράκη

Χουλιαράκης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter