Αρχική Διαγωνισμοί Κάντε το quiz και κερδίστε υπέροχα δώρα από την #EnergySavingsTeam!

Κάντε το quiz και κερδίστε υπέροχα δώρα από την #EnergySavingsTeam!

Πόσο καλοί είστε στο να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα στο σπίτι σας; Ανακαλύψτε το κάνοντας το παρακάτω τεστ μαζί με τα παιδιά σας. Μάθετε όλοι έξυπνους τρόπους για να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να γλιτώνετε χρήματα και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε σακίδια πλάτης, μπλούζες και άλλα δωράκια με τους απίθανους ήρωες της ομάδας #EnergySavingsTeam! Μάθετε περισσότερα εδώ.

***Κάντε το quiz που ακολουθεί και πέντε (5) από εσάς - που θα βρείτε τον σωστό κωδικό - θα κερδίσετε υπέροχα δώρα με τους ήρωες της #EnergySavingsTeam! Τα ονόματα των 5 νικητών θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό συμπληρώστε, στην φόρμα που θα βρείτε μετά το quiz, τα στοιχεία σας και δίπλα από το ονοματεπώνυμό σας την λέξη - κωδικό που θα εμφανιστεί, αν οι απαντήσεις σας είναι σωστές.

Ξεκινήστε το quiz

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, δίπλα από το πεδίο "ονοματεπώνυμο" πληκτρολογήστε την λέξη - κωδικό που θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα του quiz.

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 14:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν υπέροχα δώρα με τους ήρωες της #EnergySavingsTeam.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22α Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η λέξη που ψάχναμε ήταν το Energy. O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Ναταλία Μελτεμιώτη

2.Ξενοφών Δημητριάδης

3.Δήμητρα Τσιμπίδη

4.Μαρία Μώραλη

5.Ιωάννα Μπραουδάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.