Κατάθεση Δασκαλάκη: «Δεν πιστεύω ότι η σύζυγός μου σκότωσε τα άλλα δύο παιδιά» – Οι ερωτήσεις που τον αιφνιδίασαν

Σήμερα καταθέτει ο Μάνος Δασκαλάκης - Δικηγόρος Πισπιρίγκου "Υποβάλλουμε αίτημα αποφυλάκισης"

Η μαραθώνια χθεσινή κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, επί 8 ολόκληρες ώρες, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας σήμερα.

«Δεν πιστεύω ότι η σύζυγός μου σκότωσε τα άλλα δύο παιδιά»

«Δεν πιστεύω ότι η σύζυγός μου σκότωσε τα άλλα δύο παιδιά», φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το  ρεπορτάζ  της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τη Ρούλα Κουσκουρή, ο Μάνος Δασκαλάκης.

 Όσα είπε για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Μεγάλο μέρος της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη αφορούσε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Ερωτήθηκε για τους καβγάδες που είχε με την πρώην σύζυγό του και για το πώς ήταν οι σχέσεις τους πριν και μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Επέμειναν στο τι συνέβη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Μαλένα, ενώ τον ρώτησαν πού βρισκόταν όταν το παιδί έφυγε από τη ζωή και πώς το έμαθε ο ίδιος. 

Όσον αφορά στην Ίριδα, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για έναν καβγά που είχε το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του παιδιού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια του οποίου φέρεται να την κακοποίησε.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή, παραδέχθηκε πως τσακώθηκε με την πρώην σύζυγό του και ότι της έδωσε δύο χαστούκια και μια σφαλιάρα, αλλά όχι μπροστά στην Τζωρτζίνα.

Τον ρώτησαν, επίσης, πότε έφυγε από το σπίτι κι αν πήρε πράγματα μαζί του. Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε αρχικά ότι βρισκόταν σε ένα διαμέρισμα, το οποίο υποτίθεται θα νοίκιαζε αφότου έφυγε από το σπίτι της οδού Μπιζανίου. Στη συνέχεια όμως άλλαξε την κατάθεσή του κι επέμεινε ότι βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του, όταν τον ειδοποίησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου ότι κάτι συνέβη στην Ίριδα.

Όσον αφορά στην Τζωρτζίνα, ερωτήθηκε για τα επεισόδια που έπαθε το παιδί στο σπίτι των πεθερικών του κι αν γνώριζε για την ανακοπή που υπέστη. Εκείνος απάντησε πως ήταν παρών σε τρία επεισόδια που είχε η Τζωρτζίνα και πως ήταν ένα επεισόδιο στο οποίο δεν ήταν παρών ούτε εκείνος, ούτε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν πιστεύω ότι έκανε κακό στη Μαλένα και την Ίριδα»

Τα τρία κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν ανεξήγητα

Τέλος, ερωτήθηκε για τον καβγά που είχε με την Ρούλα, κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνη φέρεται να πέταξε την Ίριδα στο κρεβάτι. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε την πληροφορία αυτή και τόνισε ότι απλά ακούμπησε το μωρό πάνω στο κρεβάτι. Επέμεινε ότι δεν είχε ποτέ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά και ότι ήταν καλή μητέρα.

Σε ερώτηση, τέλος, αν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κάνει κακό στη Μαλένα και την Ίριδα, απάντησε πως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και πως οι υποψίες για την Τζωρτζίνα του «μπήκαν» όταν έγινε γνωστό ότι βρέθηκε κεταμίνη στο παιδί.

Βόμβες Κουσουλού: Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις – Έχει “δέσει” η ασφυξία σε Μαλενα – Ίριδα

Αποκαλύψεις – “βόμβες” έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στο STAR και την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”. Οπως είπε ολοκληρώνονται οι καταθέσεις, ενώ από την επόμενη εβδομάδα καταθέτει η Πισπιριγκου και κατέληξε λέγοντας ότι έχει δέσει η ασφυξία σε Μαλένα και Ίριδα!

Οπως είπε χαρακτηριστικά: “Έχει τελειώσει η Ιστορία – Είναι πεπεισμένοι άπαντες και άπασες ότι η κ. Πισπιρίγκου έχει δολοφονήσει και τα 3 παιδιά. Την δε Μαλένα και την Ίριδα με ασφυξία.”

Το ξέσπασμα του Πέτρου Κουσουλού: «Αν το πόρισμα Καρακούκη – Καλογριά δεν καταλήξει σε ασφυξία, θα αλλάξω χώρα»

Διαβάστε επίσης:

“Βόμβες” Κατερινόπουλου για συγκάλυψη στο θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας – Ενδοιασμοί Δασκαλάκη για το “μοιραίο” βράδυ

“Mετά το πόρισμα Καρακούκη θα γίνουν όλα “fast track” και η υπόθεση Πάτρα θα κλείσει”

Αυτά τα παπούτσια το επόμενο καλοκαίρι θα φύγουν για τις δικές τους περιπέτειες…