Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Δασκαλάκη – Τι αποκάλυψε για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 20.00 το βράδυ κατέθετε ενόρκως, ο Μάνος Δασκαλάκης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ που διερευνά μετά από εισαγγελική παραγγελία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας κατάθεσης ο πατέρας των τριών κοριτσιών αναφέρθηκε λεπτομερώς στο παρασκήνιο των μυστηριωδών θανάτων και κυρίως το τι ακριβώς συνέβη λίγο πριν την κατάληξη της Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ.

Τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του

Με την Μαλένα να φεύγει από τη ζωή το 2019 στο νοσοκομείο Ελπίς, ο Μάνος Δασκαλάκης περιγράφει στην κατάθεσή του όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες. Ο πατέρας έλειπε την ώρα του θανάτου του παιδιού και έφτασε άρον άρον στο νοσοκομείο.

Στην κατάθεσή του αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο, καθώς και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την παράταση της νοσηλείας της Μαλένας, που θα οδηγούσε το ζευγάρι στον χωρισμό, καθώς ο ένας θα έπρεπε να γυρίσει στην Πάτρα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να φροντίσει το παιδί.

Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τα προβλήματα που είχαν και τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο.

Για τον θάνατο της Ίριδας

Για τον θάνατο της Ίριδας μίλησε διεξοδικά για το πώς ειδοποιήθηκε και τι είδε όταν έφτασε στο σπίτι, καθώς ο ίδιος έμενε αλλού. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να σχολιάσει και την αφήγηση για το πώς έγινε αντιληπτός ο θάνατος της Ίριδας. Ο πατέρας των τριών παιδιών εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας.

Οι καταθέσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα καταθέσει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και η μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Aύριο η κηδεία της 22χρονης Γεωργίας που κατέρρευσε στο στάδιο – Oι συγγενείς απαντούν για τον αν είχε εμβολιαστεί

Tι έδειξαν οι εξετάσεις στα φιαλίδια με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν ξεχασμένα στο Νοσοκομείο

Ας αποκλείσουμε τη μηνιγγιτιδοκοκκική νόσο από τη ζωή των παιδιών μας