Κερδίστε 16 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Φιλάργυρος” στο Θέατρο Βρετάνια (12/3)

H παιδική σκηνή Ονειροπόληση παρουσιάζει στο Θέατρο Βρετάνια την καινούρια χρονιά, ένα έργο από τα καλύτερα της κλασσικής λογοτεχνίας, το Φιλάργυρο του Μολιέρου, σε παιδική διασκευή.

Είναι  έργο διαχρονικό, διασκεδαστικό, πάντα επίκαιρο γεμάτο περιπέτεια, δράση, σπουδαία συναισθήματα, έντονα αληθινές καταστάσεις και κωμικές σκηνές

Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ είναι μία εκπληκτική κωμωδία καταστάσεων με σαφές μήνυμα κατά της απληστίας και του εγωισμού που βγαίνει αβίαστα μέσα από απρόοπτα, κωμικές καταστάσεις, ενώ παράλληλα εξαίρει την δύναμη της αγάπης, της αλήθειας, της καλοσύνης και εξυμνεί την αξία της οικογένειας!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Το έργο εκτυλίσσεται στο Παρίσι στο σπίτι του κυρίου Αρπαγκόν, ο οποίος είναι ένας πλούσιος άνθρωπος ιδιαίτερα φιλοχρήματος, καχύποπτος… δεν εμπιστεύεται κανέναν… υποψιάζεται τους πάντες … ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό!!! Όλη του η συμπεριφορά δημιουργεί συγκρούσεις – κωμικές – με τους γύρω του και βέβαια αυτός που ουσιαστικά δεν περνάει καλά, είναι ο ίδιος, γιατί δεν μπορεί να χαρεί με ότι καλό συμβαίνει στη ζωή του!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Θέατρο Βρετάνια

Πανεπιστημίου 7, Αθήνα

21 0322 1579

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια από τις 16 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Φιλάργυρος” στο Θέατρο Βρετάνια (12/3).  Οι 8 πρώτοι τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11:00 και οι υπόλοιποι 8 την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 15:00.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 14:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια από τις 16 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο Φιλάργυρος” στο Θέατρο Βρετάνια (12/3).  Οι 8 πρώτοι τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11:00 και οι υπόλοιποι 8 την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 15:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

για την παράσταση την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11:00

1.Βάσω Μπίθα

2.Κατερίνα Ζήντρου

3.Σοφία Σωτηράκη

4.Φώτης Ασβεστας

5.Νίνα Ματσάγκου

6. Ηλιάννα Μάρκου

7. Κατερίνα Μητράκου

8.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 

για την παράσταση την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 15:00

9.Ακριβέτα Κουρίτα

10.Λαμπρινή Φασλή

11.Κωνστάντιος Χρυσόπουλος

12.Κυριάκος Συμιακακης

13.Δημήτρης Κούσπαρης

14.Φραγκοπούλου Βασιλική

15.ΜΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

16.Μάγδα Σκαλή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.