Τέμπη: Γονείς θυμάτων ζητούν νέα εξέταση DNA – “Ίσως δεν πήραμε τους δικούς μας ανθρώπους”

Αμφιβολίες έχουν προκαλέσει τα κλειστά φέρετρα που παίρνουν οι συγγενείς των θυμάτων που χάθηκαν στα Τέμπη, σύμφωνα με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, που έχει αναλάβει οικογένειες νέων παιδιών που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ζητούν νέα εξέταση DNA οι οικογένειες των θυμάτων – Μήνυση στον Κώστα Καραμανλή έκανε πατέρας θύματος

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» υποστήριξε πως «υπάρχουν αμφιβολίες από δικούς μου εντολείς που εκπροσωπώ εάν και κατά πόσο η απόφαση αυτή της κυβέρνησης να μην ανοιχθούν τα φέρετρα και τα μέλη που έχουν σταλεί στους συγγενείς, εάν όντως ανήκουν στα παιδιά τους. Η κυρία ανακρίτρια έκανε το αίτημα κάποιων συγγενών δεκτό και αναμένεται η διάταξη».

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του κ. Θεοδωρόπουλου, υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν κάνει κηδείες γιατί περιμένουν να γίνει εκ νέου εξέταση DNA

«Υπάρχει μία εντολή να μην ανοιχθούν από τους συγγενείς τα φέρετρα» σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος υποστηρίζοντας: «Καταφύγαμε στην κυρία ανακρίτρια για να καταφέρουμε να διενεργήσουμε το τεστ DNA».

«Αυτό μου έχουν μετέφεραν οι γονείς, ότι υπήρχε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα» πρόσθεσε εκτιμώντας πως «δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό αυτό, γιατί ο κάθε συγγενής έχει δικαίωμα να δει τι βρέθηκε από τον άνθρωπό του».

Τα κλειστά φέρετρα «γέννησαν» αμφιβολίες – Γονείς θυμάτων ζητούν νέα εξέταση DNA

«Από αυτούς που εκπροσωπώ σίγουρα πέντε κηδείες δεν έχουν γίνει» εξήγησε ο δικηγόρος γιατί οι γονείς ζητούν νέα εξέταση DNA.

«Έχουμε ήδη καταθέσει υποστήριξη της κατηγορίας για τους συγγενείς και αναμένουμε και τον ειδικό Εφέτη να οριστεί για να μπορούμε να ορίσουμε τους δικούς μας πραγματογνώμονες. Εκτός από αυτούς που θα ορίσει το κράτος έχουμε και εμείς την δυνατότητα να ορίσουμε τους δικούς μας», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Τα Χελωνονιντζάκια έγιναν έφηβοι και επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με νέα περιπέτεια (trailer)

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε 20χρονος Στέλιος- «Το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νιώσουν το ίδιο»

Τέμπη: Ο δεύτερος σταθμάρχης έφυγε από τη βάρδια γιατί …..του ζητούσε σουβλάκια ο γιος του (video)

Για την Ημέρα της Γυναίκας η Barbie δείχνει στα κορίτσια τον δρόμο της επιστήμης