Κερδίστε ένα ασημένιο παιδικό φυλακτό από το bijoubox.gr

Αν έχετε αδυναμία στα κοσμήματα και σας αρέσει να εμπλουτίζετε τη συλλογή σας τότε αξίζει να επισκεφθείτε το bijoubox.gr όπου θα βρείτε μια τεράστια γκάμα κοσμημάτων που θα αναδείξει  τον πιο λαμπερό και όμορφο εαυτό σας.

Μια περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα bijoubox.gr θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε ένα πλούτο κοσμημάτων για κάθε περίσταση σε πολύ προσιτές τιμές.

Αφέσου στον εκθαμβωτικό κόσμο των κοσμημάτων της συλλογής από ασήμι, ανοξείδωτο ατσάλι και μπρούντζο και χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια και την λάμψη που σας αξίζει. Περιηγηθείτε στην μεγάλη συλλογή από μοναδικά κοσμήματα και βρείτε τα ιδανικά βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια ή σκουλαρίκια για κάθε περίσταση που θέλετε να ξεχωρίσετε.

Το bijoubox.gr είναι η ζωντανή απόδειξη ότι πολυτέλεια σε ένα κόσμημα δεν σημαίνει αναγκαστικά και υψηλή, σχεδόν απαγορευτική, τιμή. Τολμήστε να δώσετε στις στιλιστικές σας επιλογές την λάμψη και την αίγλη που τους αξίζει με κοσμήματα τόσο μοναδικά όσο και εσείς.

Διεκδικείστε  την πολυτέλεια που αρμόζει σε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, με προσεγμένα κοσμήματα φτιαγμένα από ασήμι 925, ανοξείδωτο ατσάλι ή μπρούντζο και ανέδειξε το προσωπικό σου στυλ, επιλέγοντας κοσμήματα που θα γίνουν αρωγοί στιγμών που θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες όσων μοιράζονται μαζί σου την ακαταμάχητη μοναδικότητά σας!


Bijoubox.gr

Προφήτη Ηλία 8 59132 Βέροια

2331301004

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα ασημένιο φυλακτό από το bijoubox.gr. Ο νικητής θα κερδίσει είτε το ασημένιο  ασημένιο φυλαχτό για κορίτσια με ματάκι και Κωνσταντινάτο BINE είτε το ασημένιο φυλαχτό για αγόρια με ματάκι και σταυρό BIU. Το φυλαχτό μπορεί να φορεθεί εύκολα και με ασφάλεια στα ρούχα ή το καροτσάκι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα ασημένιο φυλακτό από το bijoubox.gr
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 1η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Ντίνα Χαϊδόγιαννου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.