Kidlab: Αυτά είναι τα δώρα που θα ξετρελάνουν φέτος όλα τα παιδιά

Ο καιρός που θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα δώρα, πλησιάζει. Τα παιδιά μας ανυπομονούν για τη στιγμή που θα ανοίξουν με λαχτάρα τα δώρα τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και εμείς θα γεμίσουμε χαμόγελα αγάπης, καθώς θα κοιτάζουμε τα χαρούμενα προσωπάκια τους.

Πριν από εκείνη την ώρα, όμως, προέχει η επιλογή των δώρων, τα οποία πρέπει να είναι εντυπωσιακά, αλλά – παράλληλα – πρέπει να προάγουν την σκέψη, τη δημιουργικότητα και την φαντασία των παιδιών.

Τα παιχνίδια γνώσεων και πειραμάτων είναι εκείνα που συμβάλλουν με θετικό τρόπο στην πνευματική εξέλιξη του παιδιού και η ελληνική εταιρεία Kidlab, προσφέρει αμέτρητες επιλογές παιχνιδιών που στόχο έχουν την αλληλεπίδραση και την κοινωνικοποίηση.

Με αφορμή τη γνώση και εργαλείο το παιχνίδι, λοιπόν, η Kidlab δημιούργησε διάφορες σειρές προϊόντων (πειράματα, αρωματοποιία, δημιουργία κρυστάλλων, παιχνίδια μνήμης και παζλ), οι οποίες δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να εξελίξουν τις δεξιότητες εκείνες που θα λειτουργήσουν βοηθητικά και ως ερεθίσματα στη μετέπειτα ανάπτυξή τους. Τα παιδιά με τις νέες σειρές παιχνιδιών της Kidlab αναπτύσσουν κοινωνικές και κινητικές δεξιότητες, συγκεντρώνονται και προσέχουν περισσότερο, αντιλαμβάνονται τον χώρο καλύτερα και εξελίσσουν την λογική τους σκέψη.

Με τη βοήθεια των Μικρών Χημικών και της Σοφής Κουκουβάγιας τα παιδιά μας, πλέον, μπορούν να φτιάξουν αρώματα, να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της δημιουργίας κρυστάλλων μέσα από τις νέες σειρές αρωματοποιίας και δημιουργίας της Kidlab.

Συνδυάζω αρώματα και ταξιδεύω στον κόσμο

Η νέα σειρά ταξιδεύει τα παιδιά στις πιο γνωστές πόλεις του κόσμου και τα φέρνει κοντά με μυρωδιές εξωτικές, παράξενες, μαγικές, μυστήριες και συναρπαστικές, ενώ με τη βοήθεια των οδηγιών του παιχνιδιού τα παιδιά εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους για το κάθε άρωμα και γενικά την αρωματοποιία.

Έχετε αναρωτηθεί, λοιπόν, ποτέ πώς μπορεί να μυρίζουν οι πόλεις και οι χώρες του κόσμου; Με τη νέα σειρά Αρωματοποιίας της KiDLab, κάθε παιδί ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσμο!

Τα σετ περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υλικά για να φτιάξει το παιδί το δικό του μοναδικό άρωμα, αλλά και το άρωμα μιας πόλης ή χώρας του κόσμου, όπως η εξωτική Μαδαγασκάρη, στην οποία θα… ταξιδέψει, συνδυάζοντας όλες τις εσάνς (μάνγκο, καρύδα, γιασεμί και φράουλα) που του προσφέρονται ή την μυστηριώδη Αίγυπτο με αρώματα μελιού, ορχιδέας, πούδρας και ροδόνερου.

Το κοσμοπολίτικο Λονδίνο, που μυρίζει τριαντάφυλλο και πούδρα ή την πολύβουη Νέα Υόρκη που ευωδιάζει σοκολάτα και φράουλα, την καλοκαιρινή Χαβάη με τα αρώματα εξωτικών φρούτων και καρύδας ή – τέλος – την μακρινή Κίνα που θα γεμίσει το σπίτι μυρωδιές κερασιού και μανόλιας.

Παράλληλα, μέσα από το ειδικό εγχειρίδιο οδηγιών και δραστηριοτήτων, το παιδί μαθαίνει την ιστορία του αρώματος, τις κατηγορίες αρωμάτων, τις αρωματικές νότες, αλλά και τις ομάδες αρωμάτων, ενώ μπορεί να φτιάξει και αρωματικά χώρου, άλατα μπάνιου, ακόμα και αρωματικό λάδι απολέπισης!

Δημιουργία χρωματιστών – αρωματικών κρυστάλλων

Με τη νέα σειρά δημιουργίας κρυστάλλων, το παιδί μαθαίνει για τις κρυσταλλικές δομές, δημιουργεί τη μυστική ένωση και αναπτύσσει τους δικούς του κρυστάλλους! Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν εκεί, αφού πλέον μπορεί να τους δώσει χρώμα ή και άρωμα και να δημιουργήσει μοναδικά αρωματικά διακοσμητικά, αποθηκεύοντάς τους κρυστάλλους στο ειδικό βάζο, για το δωμάτιό του ή ακόμα και για δώρο!

Κάντε like στη σελίδα του Caelesteshop στο Facebook για να ενημερώνεστε σχετικά με νέα, διαγωνισμούς και προσφορές.