Αρχική Προτάσεις Αγοράς KitKat Ruby: Το πιο λαχταριστό, σοκολατένιο και ροζ "διάλειμμα" που έχετε ποτέ δοκιμάσει

KitKat Ruby: Το πιο λαχταριστό, σοκολατένιο και ροζ "διάλειμμα" που έχετε ποτέ δοκιμάσει

Όποιον και να ρωτήσετε δίπλα σας σίγουρα γνωρίζει την σοκολάτα KitKat.

Εκείνο που δεν γνωρίζουν, όμως, πολλοί είναι ότι η αγαπημένη μας KitKat εξελίσσεται διαρκώς και πλέον, θα κυκλοφορεί δίπλα μας και σε… ροζ χρώμα!

Η KitKat Ruby προσφέρει στους καταναλωτές έναν νέο τρόπο για να απολαύσουν τη σοκολάτα. Αυτή η τραγανή γκοφρέτα με τα τέσσερα δάκτυλα καλύπτεται με σοκολάτα Ruby, που έχει μια χαρακτηριστικά έντονη φρουτένια γεύση μούρων, χωρίς την προσθήκη κάποιας επιπλέον γεύσης ή χρώματος.

Αξιοποιώντας την ταχύτητα και την ευελιξία της στον τομέα της καινοτομίας, η Nestlé είναι η πρώτη εταιρεία που παράγει και λανσάρει αυτόν τον τέταρτο τύπο σοκολάτας – μετά από τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή – στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μέσα από την παγκόσμια μάρκα της Nestlé KitKat.

«Οι ομάδες μας παγκοσμίως ασχολήθηκαν μόνο τέσσερις μήνες για να αναπτύξουν το πρώτο προϊόν από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε η σοκολάτα Ruby. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ταχύτητα και την καινοτομία που φέρνει η KitKat Ruby και είμαστε πλέον ενθουσιασμένοι που την προσφέρουμε σε περισσότερους καταναλωτές στην Ευρώπη», είπε ο Alexander von Maillot, ο Επικεφαλής της κατηγορίας της Σοκολάτας για τον Όμιλο. Πρόσθεσε ότι η Nestlé συνεχίζει να αναπτύσσει την κορυφαία διεθνή της μάρκα σοκολάτας σε όλο τον κόσμο και το λανσάρισμα της KitKat Ruby είναι μια επιπλέον απόδειξη για αυτό.

Η KitKat Ruby παρασκευάζεται στο Αμβούργο της Γερμανίας χρησιμοποιώντας κόκκους κακάο πιστοποιημένους από το UTZ.

Η KitKat Ruby θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο την ερχόμενη εβδομάδα, για να καλύψει την όλο και μεγαλύτερη επιθυμία των καταναλωτών να δοκιμάζουν νέες τάσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.