«Κλαίω μόνος, βρήκα τα κουκλάκια των παιδιών» λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της Πισπιρίγκου

«Κλαίω μόνος, βρήκα τα κουκλάκια των παιδιών» λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της Πισπιρίγκου

Έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για τα υπάρχοντα των αδικοχαμένων κοριτισιών της Πάτρας και της κατηγορουμένης μητέρας τους, ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Πονάει η καρδούλα μου, κλαίω μόνος μου. Θα πάω σε μία εκκλησία να ρωτήσω τον πάτερ: “τι να κάνω τα κουκλάκια;”. Δεν μπορώ να τα πετάξω» είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

«Βρήκα το ημερολόγιο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Διάβασα 2-3 σελίδες, μετά το άφησα». Τα αποσπάσματα που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκλου γράφουν ότι μεγάλωσε στην Πάτρα και ότι έγινε μία ευτυχισμένη μητέρα». «Δεν έμπαινα στο δωμάτιο. Δεν αισθανόμουν καλά. Με τρομάζουν. Κλαίω μόνος μου» είπε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο Χάρης Μαρκούλης.

«Θέλω να εγκαταλείψω το σπίτι»

Ο κ. Χάρης Μαρκούλης έδειξε στην κάμερα της εκπομπής «Live News» του Mega τα όσα έφτιαξε το καλοκαίρι και εξηγεί γιατί μετά από λίγους μήνες θέλει να το εγκαταλείψει. «Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας». Όπως λέει, η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή.

«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι», αναφέρει. Ο νέος ιδιοκτήτης λέει ότι πλήρωσε 33.000 ευρώ για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαρσέλο εκτός από σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι και ένας γλυκός μπαμπάς (εικόνες)

Ρόδος: «Φύτεψε» κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί τις ανήλικες κόρες της συντρόφου του

Θάνατος Ίριδας: Κατέθεσε η ιατροδικαστής Τσιόλα – Πώς δικαιολόγησε το ματωμένο πανάκι και τον ασφυκτικό θάνατο