Για ακόμη μια φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι. Μείνετε ήσυχοι. Η Nannuka είναι πάντα εδώ!

Η αναστολή της λειτουργίας δημοτικών, νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών της χώρας μόλις ανακοινώθηκε και η ομάδα της Nannuka βρίσκεται, και αυτή τη φορά, δίπλα σας για να σας βοηθήσει να βρείτε αξιόπιστες babysitter για τη φύλαξη παιδιών και καταξιωμένους δασκάλους για ιδιαίτερα μαθήματα.

Η απότομη διακοπή από το καθημερινό τους πρόγραμμα, η δυσκολία παρακολούθησης τηλεκπαίδευσης στις μικρές ηλικίες, καθώς και το κενό που θα δημιουργηθεί στα παιδιά που λαμβάνουν ενισχυτική διδασκαλία καθιστά απαραίτητη την εύρεση δασκάλου ή ειδικού παιδαγωγού που θα τα βοηθήσει να συνεχίσουν.

Με προσοχή, τήρηση των μέτρων και ασφάλεια θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε, και πάλι, στις απαιτήσεις που προκύπτουν. Χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία που σας προσφέρει η Nannuka κατά την αναζήτησή σας, μπορείτε να βρείτε επαγγελματίες με αξιολογήσεις που μένουν στη γειτονιά σας αποφεύγοντας έτσι τις περιττές μετακινήσεις.

Με περισσότερους από 150.000 babysitter, δασκάλους, βρεφονηπιοκόμους και ειδικούς παιδαγωγούς στην Ελλάδα, η Nannuka αποτελεί την βραβευμένη online πρόταση που οι γονείς επισκέπτονται καθημερινά για να διευκολύνουν τη ζωή της οικογένειάς τους. Ταυτοχρόνως, μέσα από τις χιλιάδες αγγελίες εργασίας μπορούν εύκολα και άμεσα να βρουν απασχόληση στο αντικείμενο τους όσοι ενδιαφέρονται.

Κατανοώντας την άμεση ανάγκη για επείγουσα εύρεση φροντίδας και εκπαίδευσης κατ’ οίκον, η Nannuka σας υποστηρίζει προσφέροντας έκπτωση 30% στη συνδρομή σας. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας σήμερα!

Μιλήστε στον προσωπικό σας σύμβουλο για περισσότερες πληροφορίες στο 2103610717.