Κορινθίου – Αϊβάζης: Η 13χρονη κόρη τους έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στο Καφέ της Χαράς (φωτό)

Η παροιμία “Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά” επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση της 13χρονης Ισμήνης, κόρης των ηθοποιών Γιάννη Αϊβάζη και Μαρίας Κορινθίου, η οποία όπως είχε ήδη γίνει γνωστό θα εμφανιστεί για μικρό αριθμό επεισοδίων στην τηλεοπτική σειρά “Καφέ της Χαράς” στον ΑΝΤ1, υποδυόμενη την εγγονή ενός από τους βασικούς ήρωες του δημοφιλούς σίριαλ.

Η περήφανη μαμά Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της Ισμήνης από τα γυρίσματα, την οποία και συνόδευσε από τρυφερά λόγια αγάπης για την κόρη της, γράφοντας:

“Και κάπως έτσι ξεκινάμε….και δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον, με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο, σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και εγώ και φυσικά σα μανούλα, μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, που ακολουθεί αυτά τα βήματα, τα ίδια βήματα της μαμάς και του μπαμπά πάνω στη τέχνη αυτή. Την τέχνη της υποκριτικής που είναι τόσο μα τόσο σπουδαία! Ισμηνού μου καλή αρχή, να γίνεις σπουδαία και τρανή. Σε αγαπώ τόσο πολύ, πάντα μα πάντα δίπλα σου!”

Μάλιστα, την ανάρτησή της έσπευσε να σχολιάσει περιχαρής ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς Χάρης Ρώμας, ο οποίος έγραψε: “Τι χαρά να έχουμε την Ισμήνη στην ομάδα μας! Καλή μας αρχή!”.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου