Κρήτη: Απίστευτη καταγγελία μητέρας για την εξαφάνιση του 6χρονου αυτιστικού γιου της από το Iατροπαιδαγωγικό Kέντρο

Η μητέρα ενός 6χρονου αυτιστικού παιδιού έγινε πρώτο θέμα στις συζητήσεις της κοινωνίας του Ηρακλείου μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες στο Iατροπαιδαγωγικό Kέντρο Hρακλείου και πρωταγωνθστή το παιδί της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα χρειάστηκε να επισκεφθεί το Κέντρο προκειμένου να βγάλει μια γνωμάτευση για το παιδί αναφέρει το Cretalive.gr. Το ραντεβού ήταν στις 10.00 το πρωί και όταν ήρθε η ώρα να περάσει από συνέντευξη της είπαν να αφήσει το παιδί σε μια ειδικό και να περάσει στο γραφείο για τα απαραίτητα.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη βγήκε από το γραφείο και αναζήτησε, όπως ήταν φυσικό το παιδί της. Τότε της είπαν, ότι μάλλον η ειδική συνεργάτης- υπάλληλος το είχε πάει στον παιδότοπο που διαθέτει ο χώρος. Αφού περίμενε για κάποια λεπτά, είδε την υπάλληλο να έρχεται προς το μέρος της και με έκπληξη και τρόμο την άκουσε να της λέει ότι «δεν έβρισκαν» το παιδί της!

Η μητέρα άρχισε αγωνιωδώς να αναζητεί το παιδί σε όλους τους χώρους, ώσπου βγήκε στο μπαλκόνι και εντόπισε το 6χρονο στην μέση του δρόμου. Μάλιστα – όπως είπε χαρακτηριστικά – είδε και κάποιον κύριο να το παροτρύνει να απομακρυνθεί, προκειμένου να μην χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα. Η γυναίκα έφυγε σε κατάσταση σοκ από το Ιατροπαιδαγωγικό και αυτό το σοκ – όπως είπε – ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. «Έχω δυο βράδια να κοιμηθώ» τόνισε στο Cretalive.gr, επισημαίνοντας ότι σε ανάλογη κατάσταση είναι και το παιδί

Σύμφωνα με την ίδια, οι αλλεπάλληλες συγνώμες που της έδωσαν από το Κέντρο δεν μπορούν να μετριάσουν το θυμό της αλλά και τον προβληματισμό για το περιστατικό που βίωσε, το οποίο – όπως εκτιμά – δεν ήταν το μοναδικό!

Η μητέρα  με την δημοσιοποίηση του γεγονότος, επιθυμεί να «χτυπήσει καμπανάκι» προκειμένου να μην υπάρξουν νέα κρούσματα, ίσως με χειρότερη κατάληξη.