Πώς να πετύχεις βήμα-βήμα το ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές

Σταρένια επιδερμίδα, καστανά μάτια και μελαχρινά μαλλιά. Τα μελαχρινά κορίτσια έχουν κάτι δικό τους, κάτι πιο ζεστό, πιο μεσογειακό και άκρως θηλυκό. Γι αυτό το συγκεκριμένο άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλα τα μελαχρινά κορίτσια!

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να ξέρεις να τονίζεις το πιο δυνατό σημείο πάνω σου, που δεν είναι άλλο από τα καστανά μάτια σου! Μην τα υποτιμάς, γιατί τα ωραία καστανά μάτια βάζουν κάτω πολλά γαλάζια και πράσινα. Γι αυτό θα επικεντρωθούμε στο κομμάτι του μακιγιάζ για σένα που είσαι μελαχρινή.

Η γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσεις όσον αφορά το μακιγιάζ σου, είναι οι γήινες αποχρώσεις και οι μπρονζέ λεπτομέρειες. Ξεκινάς με τη σωστή βάση για τη δική σου επιδερμίδα και συνεχίζεις με το σωστό concealer. Στη συνέχεια, απλώνεις σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στις γωνίες, μια πούδρα σε καφέ απόχρωση. Μετά από αυτό, επιλέγεις ένα ρουζ σε ροδακινί τόνους και ολοκληρώνεις με γυαλάδες σε μπρονζέ απόχρωση.

Εye project:

Η καφέ απόχρωση είναι must για να δημιουργήσεις ένα smoky eye με μπρονζέ τόνους. Διάλεξε ένα καφέ μολύβι ματιών και πέρασε όλο το πάνω και κάτω βλέφαρο, χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να το σβήσεις και ολοκλήρωσε με μια μπρονζέ σκιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr