Αρχική InfoWoman Ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Πολύς κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει να στολίζει το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά καταστήματα, τα οποία προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πιο εμπορική εποχή του χρόνου! Το εορταστικό ωράριο πρόκειται λοιπόν να ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019.

Μέσα στον Δεκέμβριο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τρεις Κυριακές: στις 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2018 με ωράριο από 11:00 έως 18:00. Σημειώνεται ότι τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Τρίτη και την Τετάρτη, ανήμερα και δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά και στις 1 και 2 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.