Ξέρατε ότι ο Αντώνης Φραγκάκης είναι μπαμπάς; Δείτε τον πολύ χαριτωμένο γιο του

Ο Αντώνης Φραγκάκης μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας φέτος παίζει στη τηλεοπτική σειρά του ALPHA “Σπίτι είναι” και ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής με επιλεκτικές καλλιτεχνικές δουλειές καθώς είναι δάσκαλος yoga.

Αυτό που δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό είναι το γεγονός ότι εδώ και έναν χρόνο, ο 56χρονος ηθοποιός είναι μπαμπάς ενός χαριτωμένου μπόμπιρα, καρπού του έρωτά του με την σύντροφό του, Αναστασία Ξύδη, που  είναι δασκάλα Tai Chi και θεραπεύτρια, ειδικευμένη στην Κρανιοϊερή και στο Ταϊλανδέζικο μασάζ.

Το ζευγάρι είναι μαζί από 2014, ωστόσο έχουν φροντίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – πράγμα που συνέβη και με την εγκυμοσύνη της Αναστασίας.

Πριν λίγες μέρες ο ηθοποιός εθεάθη σε οικογενειακή έξοδο στην Κηφισιά και ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε για πρώτη φορά τον μπαμπά Αντώνη Φραγκάκη παρέα με τον γιο του. Ο ηθοποιός απολαμβάνει να περνά χρόνο με τον γιο του και σύμφωνα με δηλώσεις του ο ερχομός του μονάκριβου γιου του είναι ό,τι καλύτερο του συνέβη.

Δείτε φωτογραφίες από την βόλτα του ηθοποιού με τη σύντροφο και το γιο του