Ξεσπά η μαμά των τριών κοριτσιών: “Γιατί να βγάλουν το παιδί; Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου”

Ξεσπά η μαμά των τριών κοριτσιών: "Γιατί να βγάλουν το παιδί; Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου"

«Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;», είπε για το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας, καταβεβλημένη πλέον η μητέρα των τριών κοριτσιών. «Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν, να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου», ζητά από τις αρχές, αλλά και την κοινωνία.

Σε δύσκολο γρίφο εξελίσσεται η έρευνα για την οικογενειακή τραγωδία με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα.

Οι έρευνες αυτή την στιγμή είναι προς πάσα κατεύθυνση καθώς όλοι, τόσο οι αρχές, όσο και η ιατρική κοινότητα, προσπαθούν να βρουν τους λόγους για τους οποίους και τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη χάθηκαν τόσο ξαφνικά.

Το τελευταίο κοριτσάκι θα αποτελέσει “οδηγό”

Στο σημείο αυτό, τα βλέμματα στρέφονται στο τελευταίο κοριτσάκι, την 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία χάθηκε τελευταία, καθώς κρίνεται πως η περίπτωσή της θα αποτελέσει «οδηγό», πιθανότατα, και για το τι συνέβη και στα άλλα δύο κοριτσάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δεν έχει αποσταλεί αίτημα για εκταφή της Τζωρτζίνας, όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα, καθώς προς το παρόν είναι πολλά τα στοιχεία που προέχει να εξεταστούν.

Εκκρεμούν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις από τις οποίες – όπως είπε και ο ιατροδικαστής Γρηγόριος Λέων – ελπίζουν να πάρουν απαντήσεις, αλλά περίπου σε ένα μήνα.

Η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγγου μίλησε για τις τελευταίες αυτές εξελίξεις στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Για την εκταφή

Αναφορικά με την εκταφή δήλωσε πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό.

Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει νεκροοψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Η κυρία Πισπιρίγγου παρακαλεί «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».

Είναι πάντως βέβαιο ότι στην Αθήνα έχουν επικεντρώσει τις έρευνες στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία υπήρξε νοσηλεία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην αρχή, όπου ενώ ήταν υπό τη στενή παρακολούθηση ιατρικής ομάδας, ξαφνικά μετά από 20 λεπτά από την τελευταία επίσκεψη γιατρού το παιδί βρέθηκε να είναι σχεδόν νεκρό, οπότε της έγινε ανάνηψη και ύστερα το παιδί διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο) σε πολύ άσχημη κατάσταση, υπό την επίβλεψη, πια, του Ανδρέα Ηλιάδη.

Καμία απάντηση

Και πραγματικά δεν δόθηκε ποτέ απάντηση πώς ένα παιδί κατέρρευσε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά.

Η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από εκεί τον Ιούλιο, απαιτήθηκαν εξετάσεις στο «Παίδων» της Αθήνας, πριν από μερικές εβδομάδες όπου τελικά και κατέληξε.

Με πληροφορίες από pelop

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ για γερά νεύρα η υπόθεση θανάτου των 3 κοριτσιών- Οι τελευταίες στιγμές της 7 μηνών Ίριδας

Θεσσαλονίκη: 13 μαθήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από δύο καθηγητές τους

8 εγκλήματα με ανατριχιαστική ανατροπή που συγκλόνισαν το πανελλήνιο